100% rată de acceptare la universitățile din afara României pentru elevii care au aplicat prin Youni, pentru al doilea an consecutiv

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

100% rată de acceptare la universitățile din afara României pentru elevii care au aplicat prin Youni, pentru al doilea an consecutiv

  • Printre universitățile unde au plecat să studieze tinerii români: Harvard, Columbia University, Cambridge University, Oxford, Imperial College și Sorbona.
  • 215 elevi au trimis, prin Youni 2795 de aplicații la peste 45 de universități.
  • Record: O elevă a fost acceptată simultan la 10 universități cu oferte de bursă.

 

Rata de acceptare a tinerilor care au aplicat în 2023 prin intermediul platformei Youni la universități din afara țării a fost de 100%, pentru al doilea an consecutiv.

Astfel, 215 elevi români care au accesat serviciile platformei Youni au fost admiși la universitățile din străinate și au început anul universitar 2023-2024 în orașe precum New York, Paris, Berlin și multe altele. Cei 215 tineri au trimis aproximativ 2800 de aplicații. Recordul l-a înregistrat o tânără absolventă care a fost acceptată  simultan la 10 universități.

Misiunea noastră este să-i ajutăm pe tineri să-și găsească facultatea care li se potrivește și să le punem la dispoziție resursele necesare pentru a ajunge acolo. Platforma Youni le oferă informații, consultanță, mentorat dar și un spațiu în care să-și exerseze abilitățile în cadrul unor proiecte extra-curiculare. Suntem mulțumiți că toți elevii consiliați de noi au fost acceptați la universitățile dorite, și simțim să suntem pas cu pas mai aproape de obiectivul nostru de a ajuta un milion de elevi să și atingă potențialul și să își urmeze cariera aleasă”, a declarat Andrei Nicolae, fondator și CEO al Youni.

Dintre cei 215 elevi acceptați, Aproximativ 50% dintre ei au plecat să studieze în Statele Unite ale Americii, în timp ce 35%  au ales Europa. Un procent de 15% și-au început studiile în Asia și Australia.

Youni este o companie edtech care investește în formarea unui ecosistem internațional de dezvoltare personală și mentorat pentru tinerii care doresc să studieze în străinătate. Compania oferă o platformă care facilitează managementul relației dintre universități și studenți, procesul de selectare a unei facultăți, consultanță pentru elevi și aplicarea propriu-zisă. Prin rezultatele obținute în ultimii ani – numărul total de studenți admiși la universitățile la care au aplicat și rata de acceptare, Youni se poziționează că lider pe piața Europei de Est a platformelor de acest tip.

Prin intermediul Youni, tinerii beneficiază de suport pentru a-și realiza CV-ul, eseuri sau proiecte care îi pasionează (passion projects), dar și de ajutor pentru pregătirea examenelor de tip SAT sau a altor testări specifice.

Până în prezent, de la prima linie de cod scrisă pentru precursorul Youni (site-ul vreaulafacultate.ro) echipa a ajutat peste 3000 de elevi să ajungă să studieze la universitatea din străinătate pe care și-au ales-o. În 2023, studenții care au aplicat prin intermediul platformei Youni au obținut burse și ajutoare financiare de la universități în valoare de 24 milioane USD.

Tot în anul care a trecut, compania și-a extins activitatea și în afara țării, în Kazahstan și Uzbekistan.

Despre Youni:

Youni este o companie 100% românească, fondată în 2017 de antreprenorul Andrei Nicolae, împreună cu Ștefan Țăpescu și Daniel Posdărăscu Din 2020, compania a primit investiții în valoare de 1,2 milioane EUR, principalul investitor fiind Early Game Venture (EGV), la care s-au alăturat Simple Capital, dar și Angel Investors cu experiență în tech. Fondatorii companiei își propun ca, prin intermediul Youni, să ajute 1 milion de elevi să-și găsească drumul (career path) și să ajungă la universitatea potrivită.

Mai multe informații regăsiți pe pagina web: https://younichoice.com/

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?