Wolf Theiss a asistat ACP Credit cu privire la acordarea unei facilități de credit de 10 milioane EUR către Mogo IFN

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Wolf Theiss a asistat ACP Credit cu privire la acordarea unei facilități de credit de 10 milioane EUR către Mogo IFN

Wolf Theiss a asistat ACP (Accession Capital Partners) Credit, un grup de fonduri de investiții cu sediul în Luxemburg, în legătură cu o facilitate de credit de 10 milioane EUR acordată Mogo IFN, o filială a Eleving Group, în scopul finanțării expansiunii Eleving Group în România.

ACP Credit, unul dintre cei mai importanți creditori pentru companii din Europa Centrală, s-a bazat pe expertiza juridică a echipei de Banking & Finance din cadrul biroului Wolf Theiss din București, formată din Partener Claudia Chiper, Senior Associate Smaranda Văcaru și Associate Ana Florea, în legătură cu contractul de împrumut și documentația aferentă. Tranzacția a implicat, de asemenea, coordonarea cu biroul din Letonia al Eleving Group pentru garanțiile oferite de grupul din care face parte Mogo IFN. Wolf Theiss a colaborat cu echipa letonă de la Cobalt în ceea ce privește aspectele de drept leton.

„Pe tot parcursul procesului, am beneficiat de ajutorul unei echipe dedicate, cu o expertiză profundă în aspectele juridice ale acestei tranzacții și cu o atitudine proactivă, pozitivă și focusată spre rezolvarea problemelor. Echipa Wolf Theiss România este un consultant juridic de încredere pentru tranzacțiile noastre actuale în România”, a declarat Ciprian Nicolae, Managing Partner ACP Credit.

„Suntem foarte încântați că ACP Credit s-a bazat pe expertiza Wolf Theiss în noua sa tranzacție din România. Suntem bucuroși să însoțim clientul nostru și Eleving Group în drumul lor de expansiune și creștere în regiunea CEE”, a declarat Claudia Chiper, Partener şi Coordonator al practicii de Drept Financiar și Bancar în cadrul biroului Wolf Theiss din București.

Despre Wolf Theiss

Fondată în 1957, Wolf Theiss este una dintre cele mai importante firme de avocatură din Europa Centrală și de Sud-Est (CEE/SEE). Ne-am construit reputația pe baza unor cunoștințe locale de neegalat, susținute de capacități internaționale puternice. Cu 400 de avocați în 13 țări, peste 80% din activitatea firmei implică reprezentarea transfrontalieră a clienților internaționali.

În Albania, Austria, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Ungaria, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia şi Ucraina, Wolf Theiss reprezintă companii industriale, comerciale și de servicii locale și internaționale, precum și bănci și companii de asigurări. Combinând dreptul și afacerile, Wolf Theiss dezvoltă soluții complete și constructive pe baza cunoștințelor juridice, fiscale și de afaceri.

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?