Telekom Romania Mobile anunță deschiderea precomenzilor pentru noile telefoane Samsung Galaxy AI

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Telekom Romania Mobile anunță deschiderea precomenzilor pentru noile telefoane Samsung Galaxy AI

  • Noua serie include modelele Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ și Galaxy S24, care accelerează experiența inovatoare și intuitivă a utilizării unui smartphone, cu ajutorul Inteligenței Artificiale

Telekom Romania Mobile aduce oferte atractive clienților care aleg sa facă o precomandă  pentru noile modele de telefoane Samsung Galaxy S24, până pe 30 ianuarie 2024.

La precomanda unuia dintre telefoanele Galaxy S24, în perioada menționată, utilizatorii primesc automat dublarea capacității de stocare. Această ofertă vine impreună cu abonamentul Nelimitat 19, la portare, pentru contracte încheiate pe o perioadă de 24 de luni, cu următoarele tarife la terminale:

  • Galaxy S24 256 GB – disponibil la prețul de 3.129 lei (TVA inclus)
  • Galaxy S24 Plus 512 GB – disponibil la prețul de 4.319 lei (TVA inclus)
  • Galaxy S24 Ultra 512GB – disponibil la prețul de 5.749 lei (TVA inclus).

Clienții business se pot bucura, de asemenea, de noua serie Galaxy AI și pot obține detalii despre ofertă prin agenții dedicați sau apelând numărul 1933.

„Suntem încântați să fim alături de partenerul nostru, Samsung, la lansarea seriei Galaxy AI, care revoluționează viitorul telefoanelor mobile, prin funcții și tehnologii inovatoare ce răspund nevoilor de comunicare din ce în ce mai sofisticate ale utilizatorilor”, a spus Andreea Cramer, Chief Commercial Officer Telekom Romania Mobile.

Galaxy AI aduce o nouă eră a comunicării și un nou mod de a utiliza telefonul mobil, menit să îmbunătățească fiecare parte a vieții, în special rolul fundamental al telefonului: comunicarea. Noua serie de telefoane Galaxy S24 înlătură orice barieră de comunicare, mai ușor ca niciodată, cu ajutorul Live Translate, funcția Interpreter, Chat Assist sau Note Assist. In plus, ProVisual Engine de pe Galaxy S24 este o suită extinsă de instrumente cu AI care transformă abilitățile de captare a imaginilor și maximizează libertatea creativă la fiecare pas, de la configurarea unei fotografii, până la partajarea acesteia pe rețelele de socializare.

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil, pe https://mobile.telekom.ro/precomanda-samsung-s24/.

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?