UniCredit Bank pune la dispoziția persoanelor fizice un flux 100% online prin care pot deveni clienți ai băncii, direct din aplicația Mobile Banking

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

UniCredit Bank pune la dispoziția persoanelor fizice un flux 100% online prin care pot deveni clienți ai băncii, direct din aplicația Mobile Banking

 

UniCredit Bank a implementat fluxul 100% online, de deschidere cont curent, cu card de debit atașat (fizic și/sau virtual), pentru clienții persoane fizice, cetățeni români. Deschiderea unui cont curent din aplicația Mobile Banking se realizează, în medie, în mai puțin de 10 minute, printr-un proces complet automatizat, folosind cele mai noi soluții tehnice de identificare cum ar fi:  Video Selfie, captură automată de date din cartea de identitate prin OCR (optical character recognition) și autentificare prin algoritmi complecși de inteligență artificială.

„Să devii client UniCredit Bank România și să ai acces prin Mobile Banking la cele mai bune produse și oferte bancare, nu a fost niciodată mai simplu. Clienții își pot deschide imediat contul curent pe care îl pot alimenta instant prin opțiunea de top-up (adaugă bani) și pot începe să facă plăți folosind cardul virtual înrolat într-un portofel electronic. Totul într-o singură sesiune neîntreruptă.

Acest nou flux vine să completeze și să ofere acces la un întreg ecosistem de funcționalități deja existente în aplicația Mobile Banking a UniCredit Bank: accesarea ofertei pentru Creditul de Realizări Personale 100% Mobile și card de credit de la UniCredit Consumer Financing IFN SA (UniCreditCard Principal sau UniCreditCard Premium), înrolare în programul de beneficii ShopSmart, administrarea cardurilor.“ a spus Antoaneta Curteanu, Vicepreședinte Executiv Divizia Retail UniCredit Bank.

Antoaneta Curteanu, Vicepreședinte Executiv Divizia Retail UniCredit Bank

Cu ocazia lansării noului flux, UniCredit Bank desfașoară o campanie* foarte atractivă, cu costuri de administrare 0 până la 30.04.2025  pentru contul deschis online, cardul de debit atașat și serviciul Mobile Banking. De asemenea, 20 de clienți noi care își deschid online contul curent la bancă în timpul campaniei, au șansa câștigării unui iPhone 15 Pro, prin tragere la sorți.

*Campania este supusă unor termene și condiții. Detalii în Regulamentul  „Deschide cont online la UniCredit Bank, cu card de debit atașat și Mobile Banking și poți câștiga un telefon Apple iPhone 15 Pro” publicat pe www.unicredit.ro.

 Cont curent 100% online (unicredit.ro);

Despre UniCredit Bank

UniCredit Bank este parte a Grupului UniCredit, o Bancă Comercială Pan Europeană cu o ofertă unică de servicii în Italia, Germania, Europa Centrală și de Est. În România, UniCredit Bank este una dintre principalele instituții financiare, oferind servicii și produse de înaltă calitate pentru toate categoriile de clienți. UniCredit Bank își propune să mențină permanent clientul în centrul activităților sale, să fie un partener cu care se lucrează ușor și să fie o parte activă a comunităților în care își desfășoară activitatea. Grupul răspunde unei game variate de nevoi a clienților săi printr-o rețea de parteneri specializați: UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Services, UniCredit Insurance Broker.

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?