eToro se asociază cu STRATxAI pentru a lansa un nou portofoliu care oferă expunere la acțiuni americane de valoare

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

eToro se asociază cu STRATxAI pentru a lansa un nou portofoliu care oferă expunere la acțiuni americane de valoare

 

Platforma de tranzacționare și investiții eToro a încheiat un parteneriat cu fintech-ul STRATxAI, specializat în sisteme inteligente de investiții, pentru a lansa un nou portofoliu. Denumit „Cutting-Edge”, acest portofoliu folosește tehnologia dezvoltată de STRATxAI și instrumentele analitice disponibile anterior doar pentru investitorii instituționali pentru a identifica acțiunile americane cu cea mai bună valoare de pe platforma eToro.

Dani Brinker, Head of Investment Portfolio la eToro, a declarat: „La eToro, valorificarea noilor tehnologii face parte din ADN-ul nostru și se află la temelia misiunii noastre de a oferi investitorilor individuali instrumente care anterior erau disponibile doar pentru investitorii instituționali. Am asistat recent la lansarea mai multor portofolii partenere, colaborând cu firme de top care folosesc analiza financiară pe baza inteligenței artificiale. Suntem încântați să îi urăm bun venit noului nostru partener, STRATxAI, și să oferim investitorilor individuali un produs inovator care oferă o expunere sofisticată la piața americană.”

Portofoliul cuprinde 15 acțiuni americane și este reechilibrat lunar. Reechilibrarea lunară urmărește să ofere o alocare care să ofere în mod constant randamente ajustate în funcție de risc care să depășească performanțele indicelui de referință S&P 500.

În fiecare lună, motorul de backtest STRATxAI evaluează performanța a peste 5.000 de acțiuni americane cu capitalizare medie și mare din ultimele două decenii. Acțiunile sunt apoi evaluate pe baza unei combinații de cinci factori cheie care sunt considerați a fi indicatori pozitivi ai performanțelor viitoare:

  • Valoare: Identificarea acțiunilor subapreciate la un preț redus față de valoarea lor intrinsecă, valorificând potențiala subevaluare.
  • Calitate: Acordarea de prioritate unor fundamente financiare solide, concentrându-se pe companii stabile, profitabile și sănătoase din punct de vedere financiar.
  • Volatilitate redusă: Țintirea acțiunilor cu o volatilitate mai mică a pieței pentru a reduce fluctuațiile semnificative ale portofoliului.
  • Lichiditate: Evaluarea lichidității pentru a menține capacitatea de executare rapidă și eficientă a tranzacțiilor.
  • Diversificare: Limitarea la trei acțiuni per sector pentru a distribui riscurile și a reduce impactul declinurilor specifice unui sector.

Paul Clifford, CEO-ul STRATxAI, a declarat: „Investitorii doresc să fie în prima linie a revoluției digitale și a inteligenței artificiale, dar sunt limitați de puterea de calcul necesară pentru a profita de oportunități și de amploarea datelor de înaltă calitate necesare. Formidabilul nostru motor STRATxAI are puterea de calcul și de analiză necesară pentru a crea portofolii de investiții unice, cum ar fi TheCuttingEdge. Suntem încântați să oferim acest portofoliu în exclusivitate clienților eToro, dându-le posibilitatea de a rămâne în avangardă în peisajul în continuă evoluție al inovației.”

Portofoliile eToro oferă investitorilor expuneri gata pregătite și complet alocate, grupate pe diverse teme de investiții. Reunind mai multe active pe baza unei metodologii definite și utilizând o abordare pasivă a investițiilor, portofoliile eToro sunt soluții de investiții pe termen lung care oferă o expunere diversificată fără comisioane de administrare. Investiția inițială începe de la 500 de dolari, iar investitorii pot accesa instrumente și grafice pentru a urmări performanța portofoliului, în timp ce feed-ul social al eToro îi va ține la curent cu evoluțiile din sector. Acest portofoliu nu este disponibil pentru utilizatorii din SUA.

  • Nu se percep comisioane de administrare

Despre eToro

eToro este o platformă de trading și investiții cu active multiple ce permite oamenilor să își dezvolte cunoștințele și să-și crească veniturile ca parte a unei comunități globale de investitori de succes. Compania a fost fondată în 2007 cu misiunea de a face accesibile piețele globale pentru ca toți cei interesați să poată tranzacționa și investi într-un mod simplu și transparent. Platforma eToro permite tuturor să investească în activele pe care și le doresc, de la acțiuni la mărfuri până la active cripto. Suntem o comunitate globală cu peste 35 milioane de utilizatori înregistrați care își împărtășesc strategiile de investiții; oricine poate copia tranzacțiile celor care au avut cel mai mult succes. Datorită simplității platformei, utilizatorii pot cumpăra, deține sau vinde active, pot să își monitorizeze portofoliul în timp real, și pot tranzacționa oricând doresc.

Despre STRATxAI

STRATxAI sunt specialiști în investiții inteligente, creând strategii bazate pe tehnologie și inginerie umană pentru rezultate superioare în materie de investiții. Înființată în 2021, pe baza convingerii că AI și tehnologia pot deschide calea spre investițiile sofisticate ale fondurilor speculative pentru o comunitate mai largă de investitori. STRATxAI este un consilier de investiții înregistrat la SEC.

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?