SPEEDWELL și Hili Properties semnează noi contracte de leasing cu Bicodex, Soler & Palau și Symmetrica, cei mai noi chiriași care se alătură MIRO Offices

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

SPEEDWELL și Hili Properties semnează noi contracte de leasing cu Bicodex, Soler & Palau și Symmetrica, cei mai noi chiriași care se alătură MIRO Offices

 

SPEEDWELL, unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari de proiecte rezidențiale, office și mixte din România, alături de Hili Properties, coproprietarii MIRO, anunță închirierea a 1.240 de metri pătrați de spații de birouri în clădirea MIRO. Odată cu semnarea noilor contracte de închiriere, MIRO, clădirea de birouri dezvoltată de SPEEDWELL și deținută majoritar de Hili Properties, a atins un grad de ocupare de 90%.

Biocodex, compania farmaceutică de origine franceză, lider pe piața microbiotei și probioticelor, Soler & Palau, producător și distribuitor global de sisteme de ventilație de înaltă calitate, Symmetrica, unul dintre liderii pieței de pavaj din România și, companie farmaceutică cu capital francez prezentă în peste 115 țări sunt cei mai noi chiriași ai clădirii MIRO.

Amplasată în zona de nord a Bucureștiului, pe șoseaua DN1, clădirea MIRO reprezintă un nou standard pentru companiile care caută atât spații de birouri cu funcționalități premium, cât și o locație excelentă cu acces facil către principale zone de interes. Desfășurat pe cinci niveluri și cu o suprafață închiriabilă totală de 23.000 de metri pătrați, MIRO deține cel mai înalt grad de certificare obținut până acum în România, WELL V2 PLATINUM, și dispune de toate facilitățile specifice clădirilor de birouri de clasă A. Pe lângă certificarea WELL, clădirea MIRO a fost certificată cu standardul BREEAM Excellent. În plus, clădirea oferă 1.700 de metri pătrați de spații de relaxare în aer liber și beneficiază, de asemenea, de un sistem de parcare inteligent și stații de încărcare pentru mașini electrice.

”Îmi face plăcere să urez bun venit în comunitatea MIRO noilor noștri chiriași Biocodex, Soler & Palau și Symmetrica. Fiecare dintre aceste companii nu numai că diversifică portofoliul de parteneri de renume, dar subliniază și o schimbare mai largă în peisajul actual al businessului. Astfel, mă bucur să văd că tot mai multe companii pun acum accent pe bunăstarea angajaților și caută să investească într-un spațiu de birouri modern, care oferă toate facilitățile necesare unei dezvoltări armonioase pe termen lung. În plus, zona de nord a Bucureștiului rămâne o locație căutată, iar MIRO oferă, pe lângă poziționarea privilegiată, toate caracteristicile unui spațiu de lucru inteligent și flexibil în care îți face plăcere să revii.”, declară Didier Balcaen, CEO și Cofondator SPEEDWELL

„Ne-am propus să creăm un mix de chiriași divers și internațional pentru MIRO și, de aceea, suntem onorați să primim trei branduri de renume în clădirea noastră. Pe măsură ce ne apropiem de un grad de ocupare de 100%, ne bucurăm să vedem că accentul pus pe sustenabilitate, eficiență și dezvoltarea unor experiențe unice de lucru este un succes confirmat. Profit, așadar, de această ocazie pentru a mulțumi echipei care depune eforturi zilnice pentru a se asigura că toți chiriașii și clienții noștri se bucură de timpul lor petrecut la MIRO.”, spune George Kakouras, Managing Director la Hili Properties plc.

Biocodex a închiriat un spațiu de 660 de metri pătrați în clădirea MIRO pentru noul birou din România.

Pionierul farmaceutic francez în domeniul microbiotei și probioticelor, implicat și în domeniul sănătății femeilor și al medicamentelor împotriva bolilor rare, își distribuie produsele în peste 110 țări. Unele dintre mărcile sale sunt deja recunoscute în România și includ Enterol, Otipax sau Saforelle.

Contractul de închiriere a fost intermediat de Crosspoint Real Estate, partener internațional al Savills în România și unul dintre cei mai mari furnizori locali de servicii de tranzacționare și consultanță pentru domeniul imobiliar.

Cu patru facilități de producție în Spania (Ripoll, Sils, Torelló și Madrid), două în China (Shanghai și Guangzhou) și fabrici în Franța, Marea Britanie, Norvegia, Mexic, Brazilia, SUA, Singapore, Thailanda, Malaezia și India, Soler & Palau, producătorul și distribuitorul global de sisteme de ventilație de înaltă calitate pentru spații comerciale, industriale și rezidențiale a închiriat 200 de metri pătrați de spații de birouri în clădirea MIRO și 430 de metri pătrați de spații de depozitare în SPACEPLUS West, prima dezvoltare pe segmentul industrial-logistic din portofoliul SPEEDWELL.

Asistat de Sotheby’s International Romania, companie ce oferă servicii de intermediere, relocare și instalare pentru cele mai prestigioase companii de real estate, Symmetrica, unul dintre liderii pieței de pavaj din România, a închiriat 400 de metri pătrați de spații de birouri Clasa A în clădirea MIRO, pe o perioadă de cinci ani.

”Ne bucurăm să primim în comunitatea noastră parteneri de renume precum Biocodex, Soler & Palau și Symmetrica și le mulțumim că au ales să își desfășoare activitatea în clădirea noastră de birouri din Băneasa. Prezenţa lor în MIRO Offices reiterează atât calitatea spațiilor de birouri cât și angajamentul nostru de lungă durată, de a asigura un mediu propice pentru chiriașii noștri și angajații acestora. Toate aceste parteneriate conduc MIRO la atingerea unui grad de ocupare de peste 90%. Astfel, doar 1.600 de metri pătrați au rămas disponibili pentru închiriere la etajul patru al clădirii, o dovadă în plus a calității pe care MIRO o oferă tuturor partenerilor.”, declară Jan Demeyere, Arhitect și Cofondator SPEEDWELL

În prezent, MIRO mai are disponibili spre închiriere aproximativ 1.600 de metri pătrați de spații de birouri, la etajul patru. Printre chiriași se numără ROVERE MOBILI, CEGEKA, EATON, KPMG România, COS (Corporate Office Solutions), MASIA, NEOCLINIQUE, MITZU, STRADALE, DOCTOR SKIN, HISKY, JURA, Biocodex, Soler & Palau și Symmetrica.

Despre SPEEDWELL

SPEEDWELL are un portofoliu semnificativ de proiecte în România, incluzând RECORD PARK în Cluj-Napoca, The IVY, TRIAMA Residence, MIRO, THE MEADOWS, CityZen și SpacePlus în București, GLENWOOD Estate în Corbeanca, PALTIM și un alt proiect recent anunțat în Timișoara și RIVERSIDE City în Râmnicu-Vâlcea.

Despre Hili Properties plc

Hili Properties plc deține și gestionează proprietăți imobiliare strategice în Europa Centrală și de Est. Portofoliul său, în valoare de 235 de milioane de euro, are o suprafață totală închiriabilă de 120.000 de metri pătrați și cuprinde șapte hipermarketuri în capitala Letoniei, Riga; un spital privat și un important centru comercial și de birouri în București, România; proprietăți care găzduiesc restaurante în districte comerciale cheie din Estonia, Letonia, Lituania, Malta și România; o unitate industrială în zona economică liberă Klaipeda din Lituania; și trei clădiri comerciale și spații de birouri în Sliema, Marsa și Floriana din Malta. Printre chiriașii săi internaționali se numără Premier Restaurants, gigantul suedez de supermarketuri Rimi, lanțul norvegian de chioșcuri de ziare și magazine de proximitate Narvesen și producătorul internațional de materiale industriale Rehau.  Hili Properties este o filială a Hili Ventures din Malta.

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?