La ce publicaţii pe print vă puteţi abona în România? Catalogul Manpres 2024: peste 7.000 de titluri din 100 de ţări. Ziarul Financiar, cel mai vândut titlu local, Financial Times, primul la „străine”

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

La ce publicaţii pe print vă puteţi abona în România? Catalogul Manpres 2024: peste 7.000 de titluri din 100 de ţări. Ziarul Financiar, cel mai vândut titlu local, Financial Times, primul la „străine”

La ce titluri de print vă puteţi abona în România. Oferta de publicaţii locale contine abonamente atat la varianta print la ziare si reviste gen Ziarul Financiar, Ziarul News,  Busines Magazin, Economistul, Biz, Forbes Romania etc., la nivel internaţional sunt disponibile nu mai bine de 7.000 de titluri. Publicaţiile sunt cuprinse în Catalogul Manpres 2024!

Detalii, în continuare:

ZF Corporate, Ziarul Financiar, Business Magazin, Economistul, Forbes sunt cele mai vândute abonamente la titluri locale din portofoliul Manpres, vândute în România. La capitolul publicaţii străine, Financial Times şi The Economist sunt publicaţiile cel mai bine vândute de Manpres în România.

De notat ca prin Manpres va puteti abona la singurul ziar romanesc scris integral in limba engleza, Nine O’Clock!

Catalogul dispune de oferte şi preţuri pentru pentru abonamentele pentru anul 2024, la ziare şi reviste româneşti şi internaţionale şi se adresează companiilor multinaţionale, ambasadelor, bibliotecilor şi instituţiilor bugetare.

Ce puteţi comanda prin compania Manpres?

  • peste 7000 de publicaţii din 100 de ţări ţi în 52 de limbi
  • publicaţii pe care le poţi primi în acceaşi zi de apariţie ca-n SUA, Franţa, Anglia, Germania, China, Italia prin licenţă exclusivă de a tipări, detinuta de Manpres
  • publicaţiile se livrează în format A3 pe hârtie de imprimantă, printată alb-negru faţă/verso
  • publicaţiile sunt replici digitale exacte ale formatelor tipărite, identice din punct de vedere editorial şi grafic

Mihai Manea, director general Manpres, despre catalogul pe anul 2024:

Catalogul Manpres a ajuns la a 18 ediţie, ceea ce este foarte important pentru identitatea şi brandul Manpres, al modului de relaţionare dintre Manpres şi abonaţii săi, el devenind astfel cel mai important element de relaţionare cu abonaţii noştri.

În catalog găşiţi preţurile de abonament la peste 1000 de ziare şi reviste româneşti şi internaţionale din domeniile achiziţii publice, fiscalitate, economic, financiar, contabil, business juridic, legislativ, resurse umane, medical, auto sau IT”.

Cum se pot abona clienţii?

Se pot abona pe site-ul manpres.ro, pe mail-ul office[at]manpres.ro, la sediul fimei – Piaţa Presei Libere (nr.1, Parter, Corp C, Cam.14, Sector 1, Bucureşti) sau la telefon.

Cum livrează Manpres?

Livrările se fac printr-un sistem de curierat propriu, prin echipajele de monitorizare şi prin agenţii de abonamente

Manpres face ca abonatul să aibă publicaţiile favorite la micul dejun, între orele 6:00-9:00 dimineaţa.

Manpres a rămas singura firmă de abonamente de presă în anul 2024 care poate livra ziarele în Bucureşti la prima oră a dimineţii.

Livrarea ziarelor Adevarul, Click, Jurnalul National, Libertatea, National, Nine O’Clock, Romania Libera, Ziarul Financiar, Ziarul News etc.  se efectuează prin flota auto proprie, până în ora 06:00 dimineaţa, de luni până vineri.

Pentru comenzi de abonamente la ziare şi reviste puteţi trimite o solicitare de abonare pe e-mail office@manpres.ro  sau vă abonaţi online pe shopul www.manpres.ro , iar plata abonamentului se poate face cu cardul sau cu ordin de plată.

Cum s-a ajuns ca Manpres să rămână sigura firma de distribuţie de abonamente care poate livra ziarele la prima ora în Bucureşti?

„Pentru că în ultimii ani, fie au intrat în faliment firme din domeniu ca Zirkon Media, Interpressport, MT Press, Infoeurotrading, Rodipet, MirionPress, Art Advertising, fie în urma pandemiei şi condiţiilor economice apărute în urma războului de la graniţă nu mai pot livra ziarele la prima oră:  ArcaPress, New Media, etc.” spune Mihai Manea, director general Manpres,

Lista cu publicaţiile, pe site-ul Manpres.

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?