Spitalul Memorial Băneasa este parte din rețeaua de spitale private NN

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Spitalul Memorial Băneasa este parte din rețeaua de spitale private NN

Cu Asigurarea de Sănătate NN, clienţii pot alege să se trateze în cele mai bune clinici private din Reţeaua Medicală NN, prin decontare directă

 

Grupul MEMORIAL, liderul calității medicale din Turcia, a intrat și pe piața serviciilor medicale private din România, prin achiziționarea unui spital cu profil de oncologie în zona de Nord a Bucureștiului. Din 2022, în Spitalul Memorial Băneasa, spitalul „din afară”, pacienții au acces la un sistem medical la standarde internaționale. Spitalul reunește echipe medicale de top cu tehnologia medicală de ultimă generație și oferă servicii medicale multidisciplinare ce asigură pacienților un parcurs terapeutic integrat.

Servicii medicale oncologice integrate

În Spitalul Memorial Băneasa, clienții Asigurării de Sănătate NN au acces la servicii medicale integrate de oncologie, chirurgie robotică și minim invazivă, radiologie și imagistică medicală la cele mai înalte standarde și consiliere psihologică. Gama patologiilor oncologice tratate în cadrul centrului integrat este una extinsă. Aceasta include cancere de sân, pleuro-pulmonare, digestive, ginecologice, de vezică urinară, prostată, cerebrale, tiroidiene, osoase și de piele.

Abordarea medicală complementară promovată este asigurată prin intermediul unei comisii medicale alcătuite din medici cu specialități diferite (Tumor Board), spitalul având peste 150 de doctori, din 20 de specialități medicale.

Tehnologie și dotări de ultimă generație

Spitalul Memorial Băneasa dispune de o sală de angiografie, 23 cabinete medicale specializate și echipamente avansate precum RMN 3Tesla, Computer tomograf Revolution Frontier de la General Electric, Robotul daVinci, Mamograf Digital GE (mamografii cu tomozinteză și imagini cu reconstrucție 3D) și multe altele. Spitalul are o capacitate de 107 paturi, dintre care 20 paturi de terapie intensivă și 15 paturi de spitalizare de zi, inclusiv pentru tratamentele oncologice.

Cu 6 săli de operație, Spitalul poate asigură intervenții chirurgicale de înaltă complexitate pentru specialitățile chirurgie generală, chirurgie colorectală, urologie, ginecologie, chirurgie buco-maxilo-facială, chirurgie toracică, ortopedie, neurochirurgie și ORL.

Chirurgie robotică, minim invazivă

În cadrul Spitalului Memorial Băneasa, pacienții pot beneficia de intervenții chirurgicale minimin invazive, realizate cu Robotul da Vinci Xi, cel mai modern instrument chirurgical disponibil în România. Cu ajutorul acestuia, chirurgii pot realiza intervenții complexe de mare precizie, minim invazive, ceea ce înseamnă dureri postoperatorii minime, spitalizare redusă și revenirea mult mai rapidă la activitățile curente pentru pacienți.

Medicină de excelență

În cadrul Spitalului Memorial Băneasa, își desfășoară activitatea Endomedicare Academy, centru specializat în diagnosticarea si tratarea endometriozei prin tehnici de chirurgie minim invazivă. Centrul, fondat și coordonat de Profesor Dr. Elvira Brătilă, primul medic care a introdus chirurgia robotică în ginecologie.

Pacienții diagnosticați cu cancer pulmonar pot fi tratați minim invaziv cu ajutorul tehnicii uniportale în chirurgia robotică toracică, tehnică introdusă în premieră în România de dr. Mugurel Bosînceanu. La acest moment, România este a doua țară din lume, după Spania, care folosește aceasta tehnică inovatoare care asigură o recuperare imediată pentru pacient

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?