iO Partners anunță numirea lui Charles Boudet în funcția de CEO

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

iO Partners anunță numirea lui Charles Boudet în funcția de CEO

 

iO Partners anunță numirea lui Charles Boudet în funcția de CEO.

Prin această numire, iO Partners își propune să continue accelerarea creșterii și transformării sectorului imobiliar.

Charles Boudet, un veteran al industriei cu expertiză diversificată, aduce în rolul său de CEO o bogată experiență din cadrul și din afara sectorului imobiliar.

Înainte de a se alătura JLL în 2006, Charles a ocupat funcția de Supply Chain Director în cadrul companiei alimentare globale Danone.

Ulterior, a avut o carieră remarcabilă de 18 ani în cadrul JLL. După ce și-a asumat diferite roluri de conducere, Charles a devenit CEO Franța, Belux, Europa Centrală și de Sud în 2015. Sub conducerea sa, JLL și-a dublat veniturile și s-a angajat la transformarea modului în care operează prin integrarea analizei de date și a tehnologiei în nucleul serviciilor sale.

Competențele tehnologice și orientarea către oameni a lui Charles se aliniază perfect cu viziunea iO Partners de a exploata modalități inovative de a excela în domeniul consultanței.

Charles Boudet și-a exprimat entuziasmul față de mediul antreprenorial de la iO Partners, subliniind potențialul de dezvoltare: „Sunt încântat să fac parte din iO Partners și să contribui la parcursul său de creștere. Obiectivul meu este să profit la maximum de oportunitățile de inovare care se prefigurează și să mă bazez pe experiențele mele anterioare pentru a poziționa iO în prima linie a consultanței de top. Cred în puterea oamenilor, a colaborării și a tehnologiei pentru a ne ajuta să atingem obiective ambițioase.”

Michael Stanton, fondator al iO Partners, a declarat: „Atragerea unui lider de calibrul lui Charles spune multe despre traiectoria viitoare a companiei noastre. Este o dovadă a încrederii în iO Partners, dar și o recunoaștere a oportunităților care ne așteaptă. Sunt convins că experiența bogată a lui Charles, combinată cu spiritul nostru antreprenorial, va juca un rol semnificativ în succesul și dezvoltarea noastră continuă.”

iO Partners anticipează un parcurs fructuos sub conducerea lui Charles Boudet și își propune să rămână un model de excelență pe piața de consultanță imobiliară din Europa Centrală și de Est.

Despre iO Partners:

iO Partners (IOP) este o companie de servicii imobiliare cu sediul în Viena, care oferă o gamă completă de servicii în Cehia, Ungaria, România, Serbia și Slovacia, incluzând servicii de Agency, Leasing, Capital Markets, Evaluări, PDS și Advisory. Cu o prezență impunătoare în sectoarele industrial și de birouri și cu cea mai importantă echipă de Evaluări din regiune, compania are birouri în Belgrad, Bratislava, București, Budapesta, Praga și Viena. iO Partners este un partener preferat al JLL în Cehia, Ungaria, România și Slovacia. Pentru mai multe informații, vizitați iopartners.com.

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?