Grupul Orange România și Warner Bros. Discovery își extind parteneriatul pe plan local

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Grupul Orange România și Warner Bros. Discovery își extind parteneriatul pe plan local

Începând cu 20 decembrie 2023, portofoliul de posturi TV Warner Bros. Discovery este disponibil abonaților Orange România și Orange Romania Communications.

Warner Bros. Discovery și Grupul Orange România își extind colaborarea pe plan local. În cadrul noului parteneriat, posturilor de televiziune HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax, Cinemax 2, Warner TV, CNN, Cartoon Network și Cartoonito li se vor alătura posturile Eurosport, Eurosport 2, Discovery Channel, Investigation Discovery (ID), HGTV, TLC și Animal Planet. Noile canale vor fi disponibile treptat clienților Orange România și Orange Romania Communications care au un abonament TV de la Orange, în funcție de oferta lor TV.

Astfel, abonații la serviciile de televiziune ale grupului de companii Orange România vor putea urmări toate competițiile sportive, filmele, serialele, dar și emisiunile și documentarele de neratat oferite de posturile TV din portofoliul Warner Bros. Discovery. Fie că este vorba de Jocurile Olimpice Paris 2024, de turnee de Grand Slam, de desene animate pentru cei mici, de documentare ori de emisiuni care oferă inspirație pentru redecorarea casei, dar și filme și seriale de văzut și revăzut, portofoliul Warner Bros Discovery va aduce abonaților Orange programe pe gustul lor.

Suntem extrem încântați să putem oferi clienților Orange, care au un abonament TV, acces la portofoliul numeros de televiziuni oferit de Warner Bros. Discovery. Acesta aduce clienților noștri o gamă mai bogată de emisiuni TV, documentare, precum și acces la cele mai așteptate competiții sportive. Extinderea acestui parteneriat strategic contribuie la obiectivul nostru de a aduce în casele românilor cel mai bun și cel mai variat conținut TV pentru întreaga familie”, spune Antoine Drevon, Chief Marketing Officer, Orange România.

Orange este unul dintre cei mai importanți parteneri pe care îi avem în România și ne bucurăm că abonații Orange vor avea acces la televiziunile din portofoliul Warner Bros. Discovery pe care îl operăm în România. 2024 va aduce conținut nou la toate posturile noastre și menționez în special competițiile live transmise de Eurosport, dar mai ales Jocurile Olimpice Paris 2024, pentru care suntem deținătorii drepturilor de difuzare. Cele 16 posturi TV din portofoliul nostru, pe care abonații Orange le vor putea urmări, aduc conținut incredibil de variat: de la filme și seriale, emisiuni lifestyle și reality, home & deco, la documentare și desene animate de neratat”, spune Alexandru Silanovici, Distribution & Business Development Director România și Ungaria la Warner Bros. Discovery.

Sursa informatii: https://newsroom.orange.ro/comunicate/grupul-orange-romania-si-warner-bros-discovery-isi-extind-parteneriatul-pe-plan-local/

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?