Oregon Park a găzduit un târg de Crăciun organizat în premieră într-un proiect de birouri din România

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Oregon Park a găzduit un târg de Crăciun organizat în premieră într-un proiect de birouri din România

Lion’s Head, fond de investiții imobiliare care deține în prezent active în Bulgaria și România, a găzduit în Oregon Park, proiectul său emblematic la nivel local, singurul târg de Crăciun din piața autohtonă de birouri. Evenimentul a fost dedicat celor peste 5.000 de persoane care își desfășoară activitatea în incinta parcului de birouri, recreând timp de o săptămână atmosfera autentică a unui târg de Crăciun.

Târgul a avut loc în săptămâna 13 – 19 decembrie, cu excepția zilelor de weekend, în intervalul orar 13:00 – 19:00 în curtea exterioară a clădirii B din cadrul Oregon Park. Desfășurat pe o suprafață de 550 metri pătrați, evenimentul a găzduit patru căsuțe decorate în spiritul Crăciunului, cu stații proprii de ceai, ciocolată caldă, cafea sau vin fiert, dulciuri și plăcinte cu mere și brânză. În plus, participanții au putut lua parte, în prima zi a târgului, la un concert de colinde susținut ad-hoc de un cor profesionist. Zona exterioară din Oregon Park a fost completată de brazi împodobiți, cutii de cadouri supradimensionate și ghirlande luminoase. Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Big Events, companie cu experiennță de peste 15 ani în industria de organizare de evenimente, de la concerte, lansări de produs, petreceri de companie sau târguri și expoziții.

„Ne bucurăm să putem aduce mai  devreme spiritul Crăciunului comunității de profesioniști din Oregon Park. Pe o piață a muncii și a spațiului de lucru care s-au schimbat fundamental post-pandemie,  este important pentru noi,  ca furnizori de clădiri de birouri, să înțelegem noua paradigmă și să punem la dispoziția chiriașilor noștri nu doar un birou, ci acele facilități de care nu pot beneficia în cadrul sistemuui work-from-home: crearea unei comunități, evenimente și  inițiative dedicate acestui grup de profesioniști, networking și oportunități de colaborare între companii,” declară Alina Necula, Country Manager România Lion’s Head.

„Space as a service”, noua paradigmă pe piața de birouri

Lion’s Head continuă astfel, prin această inițiativă, strategia „space as a service” – noua mantră pentru sectorul office care transformă spațiul de lucru din produs în serviciu, clădirile de birouri nemaifiind considerate doar compartimentări modulare, ci destinații în sine, oferind o gamă largă de facilități și experiențe care depășesc biroul și scaunul tradițional, ci mai degrabă o combinație echilibrată de servicii personalizate și construirea unei comunități.

Oregon Park este în prezent principalul activ aparținând Lion’s Head în România, fiind format din trei clădiri de birouri clasa A premium cu 7 etaje, care oferă aproximativ 70.000 de metri pătrați de spații de birouri, 3.000 de metri pătrați suplimentari dedicati zonei de retail și încă 12.000 de metri pătrați de zone verzi amenajate. Situat în cel mai important pol de afaceri al Bucureștiului (zona Floreasca – Barbu Văcărescu), Oregon Park și-a asumat un angajament veritabil față de sustenabilitate prin utilizarea tehnologiilor Zero Carbon, a sistemelor de construcție eficiente din punct de vedere energetic și a materialelor reciclabile, care au permis complexului să obțină certificarea BREEAM Excellent.

Ecosistemul de business din Oregon Park este format din companii care reprezintă o mare varietate de industrii, cum ar fi IT, servicii financiare, construcții, retail, imobiliare, sisteme medicale și produse electronice de larg consum, agro-business etc. Oregon Park reunește un mix echilibrat de chiriași, format atât din companii locale, cât și din companii internaționale de top, printre care Deloitte, Oracle, BNP Paribas, Cetelem sau Europa FM.

Despre LION’S HEAD

Lion’s Head este proprietar și administrator de active imobiliare comerciale de calitate și generatoare de venituri durabile în Europa Centrală și de Est, portofoliul actual incluzând proprietăți amplasate în Bulgaria și România. Compania se concentrează pe birouri clasa A cu chiriași internaționali blue-chip, fiind susținută de AG Capital și Old Mutual Property.

În România, Lion’s Head este proprietarul și administratorul Oregon Park, un complex de birouri clasa A, compus din trei clădiri cu 7 etaje, care oferă peste 70.000 mp de spațiu de birouri. Luându-și un angajament pentru sustenabilitate și excelență, Oregon Park a reușit să atragă mai mulți chiriași de profil, inclusiv companii din Top Fortune 500 și a câștigat prestigiosul premiu SEE Real Estate „Best Office Project 2019”.

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?