Flanco susține reducerea consumului energetic și oferă soluții complete de energie verde

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Flanco susține reducerea consumului energetic și oferă soluții complete de energie verde

 

Flanco susține opțiunile mai sustenabile și mai economice de alimentare cu energie, oferind la nivel național soluții complete de energie verde. Clienții retailerului își pot genera și consuma propriul curent electric, cu ajutorul unui sistem complet de panouri fotovoltace – între 3 și 100 kw.

“Orientarea noastră către reducerea consumului energetic și protejarea mediului înconjurător rămâne fermă și se materializează atât prin proiecte pe care le implementăm la nivelul rețelei de magazine, cât și prin produsele oferite clienților noștri”, spune Ovidiu Nicușan, Director de marketing Flanco Retail.

“În prezent, toate magazinele Flanco sunt echipate cu iluminare LED. De asemenea, în acest an am finalizat un proiect amplu de refacere a instalației electrice din 26 de magazine, care va conduce la o economisire anuală de 500.000 kwh. Includerea panourilor fotovoltaice în oferta noastră a venit ca un următor pas natural, prin care ne dorim să contribuim la reducerea amprentei de carbon și, totodată, să le oferim clienților noștri o sursă de energie verde, mai sustenabilă și mai avantajoasă din punctul de vedere al prețului.”

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților, retailerul include în oferta produsului și serviciile conexe: livrarea, instalarea panourilor fotovoltaice, întocmirea dosarului de prosumator și soluții de finanțare avantajoase, disponibile pe loc.

Soluțiile de energie verde vin ca o completare a procesului de digitalizare inițiat de Flanco în anul 2020, cu scopul eficientizării proceselor și protejării mediului înconjurător prin soluții mai sustenabile. Cele cinci mari proiecte – în prezent implementate cu succes – au fost: implementarea etichetelor electronice la nivelul întregii rețele, introducerea sistemului ERP (un sistem informatic utilizat de companii pentru gestionarea resurselor), semnarea electronică a contractelor de credit, transmiterea de documente în format digital (EDI – Electronic Data Interchange), precum și utilizarea soluțiilor de arhivare electronică.

Despre Flanco:

Flanco este cel mai dinamic retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1.500 de angajați, compania deţine o rețea de 159 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 113 orașe ale României. De asemenea, magazinul online al retailerului, flanco.ro, se află în continuă dezvoltare și oferă tehnologie de ultimă generație, cele mai căutate branduri și soluții inovatoare de plată. Pentru mai multe informații, vă rugăm accesați www.flanco.ro sau paginile de Facebook şi de LinkedIn.

 

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?