UNICA GALA DESTINATĂ CONCURENȚEI – GALA PRIA COMPETITION  și-a desemnat câștigătorii, astfel creând prima listă a celor mai buni specialiști în concurență din România, aseară, 11 decembrie 2023

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

UNICA GALA DESTINATĂ CONCURENȚEI – GALA PRIA COMPETITION  și-a desemnat câștigătorii, astfel creând prima listă a celor mai buni specialiști în concurență din România, aseară, 11 decembrie 2023

 

PRIAevents  a avut deosebita plăcere să vă invite la UNICA GALĂ DESTINATĂ CONCURENȚEI – GALA PRIA COMPETITION -11 decembrie 2023, la Grand Hotel Bucharest.

Deoarece concurența este un mecanism vital al economiei, respectarea reglementărilor de concurență având un rol foarte important pentru asigurarea unui mediu concurențial sănătos. Astfel se încurajează eficiența şi inovația şi se reduc preturile. De asemenea, companiile sunt încurajate să ofere consumatorilor bunuri şi servicii în termenii cei mai favorabili.

Piețele nu funcționează întotdeauna eficient, făcând rău economiei, consumatorilor și societății. Atunci când se întâmplă așa, autoritățile de concurență verifică ce se întamplă în acele sectoare ca să înțeleagă dinamica concurenței în aceste sectoare, iar astfel pot să identifice motivele pentru functionarea slabă a sectorului și să recomande diverse politici sau actiuni pentru rezolvarea problemelor.

De aceea, politicile concurențiale trebuie cunoscute și înțelese de către toți cei care sunt implicați în economie. Companiile trebuie să cunoască atât modalitățile prin care pot fi protejate de legislație în cazul în care devin victime ale unor practici anticoncurențiale, dar și care sunt sancțiunile pe care le pot primi dacă decid încălcarea normelor. Este foarte important să cunoască aceste reglementări atât mediul de afaceri, dar și persoanele fizice, mai ales ca î această ediție aducem in prim plan si abordarea europeană asupra aspectelor legate de concurență.

Iar companiile de avocatură și companiile din diverse sectoare de business merită recunoaștere pentru contribuția la un mediu concurențial sănătos.

Astfel, Gala Pria Competition, prima gala organizată vreodată în România pentru concurență, cel mai important eveniment destinat concurenței în România a încununat succesele și contribuția acelor companii care au contribuit la menținerea unui mediu concurențial sănătos în România.

La final de an, suntem bucuroși că am putut acorda aceste recunoșteri importante pentru activitatea companiilor de avocatura!

Premiile acordate în cadrul Galei de Excelență au fost :

GNP Guia Naghi și Asociații – Competition team of the year for Energy și Competition team of the year for FMCG

Kinstellar – Corporate Competition Team of the Year

Popovici Nițu Stoica și Asociații – Competition Team of the Year  for  Best Result in Unfair Competition Regulations Implementation și Competition Team of the Year Best Result in  Antitrust Regulations Implementation, Competition and Trade Regulation Team of the year

PeliPartners  – Competition Team of the year for Financial Financial Sector  și Corporate Competition Team of the Year

Schoenherr – Competition Firm Best Results Environment și Competition Corporate Best Results

Țuca Zbârcea și Asociații – Competition team of the year for retail industry

DLA Piper – Competition team of the year  for Healthcare și Competition Best Client Service Innovation

360Competition – Competition Boutique Law Firm of the Year

Mușat & Asociații –  Competition and Regulatory Team of the year

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) – Competition Team of the year for Energy Industry

Stratulat Albulescu Attorneys at Law – Competition Merger&Aquisitions Firm IT&C  și Competition Merger&Aquisitions Firm Construct&Real Estate

Leroy și Asociații  – Rising Stars Corporate Competition

RASCI – Competition Award for Associations for Attention to Competition Regulations, Ethic Code and Compliance

FPSC – Competition Award for Associations for Attention to Competition Regulations

PRISA- Competition Award for Associations for Attention to Competition Regulations

UNTRR – Competition Award for Associations for Attention to Competition Regulations

BERARII ROMÂNIEI – Competition Awards for Associations for Attention to Competition Regulations

AMRCR -Competition Award for Associations for Attention to Competition Regulations

Coaliția pentru Economia Circulara CERC – Competition Award for Associations for Attention to Competition Regulations

Carrefour România –  In – House Legal Manager of the year for Retail

ACI Partners – Competition Team of the Year in Republica Moldova

UNSAR – Competition Award for Associations for Attention to Competition Regulations

Bogdan CHIRIȚOIU – Ensuring Competition Enforcement in Romania

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?