Kärcher a curățat Monumentul Crucea Eroilor și Cimitirul Eroilor Revoluției Române din Brașov

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Kärcher a curățat Monumentul Crucea Eroilor și Cimitirul Eroilor Revoluției Române din Brașov

 

Kärcher România continuă misiunea de conservare a monumentelor și clădirilor istorice, de această dată în Brașov, prin curățarea ansamblului format din Monumentul Crucea Eroilor și Cimitirul Eroilor Revoluției Române din Decembrie 1989, din Parcul Eroilor. Acțiunea de curățare marchează o etapă importantă în cadrul strategiei companiei de protejare a patrimoniului cultural și istoric din întreaga lume.

Colaborare pentru menținerea și consolidarea monumentelor naționale

Monumentul și Cimitirul Eroilor Revoluției Române din Parcul Eroilor sunt locuri din Brașov cu importanță istorică, semnificative pentru comunitatea locală și pentru istoria națională a României, servind drept simboluri ale curajului și sacrificiului în lupta pentru libertate. Având deja o experiență demonstrată în conservarea a peste 150 de monumente și clădiri istorice peste tot în lume, Kärcher a decis să își continue angajamentul de responsabilitate socială, sprijinind un nou obiectiv emblematic din România.

Despre proiectul de curățare a Monumentului și Cimitirului Eroilor Revoluției Române din Parcul Eroilor, primarul municipiului Brașov, Allen Coliban, a declarat:

Manifestările prilejuite de comemorarea eroilor brașoveni din decembrie 1989 sunt foarte importante pentru comunitatea noastră locală. Parcul Eroilor este locul unde, anual, ne reculegem cu gândul la cei care au plătit cu viața pentru libertatea noastră de astăzi. Suntem onorați să avem Kärcher ca partener într-un proiect de curățare a elementelor din parc. De asemenea, am convenit să extindem colaborarea noastră inclusiv la nivel de identificarea de soluții potrivite pentru curățarea altor obiective importante pentru brașoveni, ca de pilda Piața Sfatului.”

„În acest an, Kärcher România a făcut un pas important în cadrul misiunii sale de a păstra și de a pune în valoare monumentele și clădirile istorice din România. Suntem bucuroși să anunțăm finalizarea proiectului nostru de curățare a Monumentului Crucea Eroilor și Cimitirul Eroilor Revoluției Române din Brașov. Această acțiune demonstrează respectul față de trecutul nostru și protejarea moștenirii noastre pentru generațiile viitoare. Conștienți fiind de importanța acestui monument pentru comunitățile noastre, suntem mândri că am putut să aducem expertiza și tehnologia Kärcher în beneficiul orașului Brașov.”, afirmă Mihaela Dărângă, Director Marketing, Product Management & Academy Kärcher România.   

Progres tehnologic și expertiză 

Echipa Kärcher România a readus strălucirea inițială monumentului din Brașov folosind aparatul de curățat cu înaltă presiune HD 9/23 G. Aparatul a fost special conceput pentru a oferi cele mai bune rezultate de curățare asigurând o presiune de lucru de 230 bari și este prevăzut cu un pistolul de pulverizare EASY!Force, care utilizează reculul jetului de înaltă presiune pentru a reduce la zero forța de apăsare a operatorului. Echipat cu un motor Honda sau Yanmar pe benzina, echipamentul funcționează complet independent de surse de curent. Pompa puternică permite dragarea apei din lacuri sau iazuri la nevoie. Printre domeniile de utilizare ale acestuia se mai numără domeniile construcții, agricultura, curățarea echipamentelor industriale sau curățarea zonelor exterioare cum ar fi piețe și parcări auto.

Misiunea Kärcher

În calitate de expert în curățare, Kärcher s-a implicat în mod activ de peste 30 de ani în susținerea gratuită a conservării monumentelor și clădirilor istorice.

Lista monumentelor culturale curățate de Kärcher include obiective importante precum Poarta Brandenburg din Berlin, Teatrul Național din Praga, Statuia Libertății – New York și sculpturile capetelor președinților de pe Muntele Rushmore. Lucrările de curățare se derulează în strânsă colaborare cu restauratorii, conservatorii monumentelor și istoricii de artă.

Despre Kärcher

La Kärcher, o echipă de 15.330 de oameni, din 80 de țări, lucrează împreună pentru a face din lume un loc mai curat. În calitate de lider de piață în domeniul tehnologiei de curățare, Kärcher oferă soluții extinse de curățare și îngrijire, generând o cifră de afaceri de 3,16 miliarde de euro în 2022.

 

 

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?