Orange introduce livrarea în lockere pentru comenzile realizate pe orange.ro

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Orange introduce livrarea în lockere pentru comenzile realizate pe orange.ro

În prag de sărbatori, Orange oferă clienților o nouă modalitate de livrare a produselor achiziționate pe orange.ro, prin intermediul unei ample rețele de lockere disponibile în peste 5.000 de locații ale partenerilor Sameday și Fan Courier. În plus, Orange susține clienții în luna cadourilor și le oferă, până pe 9 ianuarie 2024, livrare gratuită în lockere, dar și oferte speciale la sute de produse pe orange.ro.

Noua opțiune de livrare a comenzilor online aduce clienților Orange mai multă flexibilitate și control, dar și multiple avantaje, precum amplasarea lockerelor în locații usor accesibile, deschise 24/7, ne mai fiind astfel necesară prezența clienților la o anumită adresă, într-un interval orar prestabilit ca în cazul livrărilor door to door. Un alt beneficiu este cel al siguranței pe care acest sistem îl oferă, lockerele fiind dotate cu sisteme de alarmă anti-efracție și supraveghere video.

Totodată, prin introducerea livrărilor în locații fixe dotate cu lockere, oferim clienților o soluție prietenoasă cu mediul și contribuim la reducerea emisiilor de CO2, prin reducerea numărului de trasee pe care mașinile de curierat le parcurg în cazul unei livrări obișnuite. Astfel, o livrare la lockere salvează 95% din consumul de CO2, comparativ cu livrările door to door.

Mai multe informații despre livrarea în locații fixe la lockere se găsesc pe: https://oran.ge/livrarea-comenzii

Oferte speciale de sărbători pentru cadourile mult dorite

De sărbători, Orange vine în întâmpinarea clienților care sunt în căurarea cadourilor mult dorite pentru ei și pentru cei dragi, cu reduceri de sărbătoare, disponibile exclusiv online, la telefoane și gadgeturi. Pe https://oran.ge/XMAS, aceștia vor descoperi oferte speciale la 11 categorii de produse și servicii, precum: telefoane noi și recondiționate, accesorii și obiecte conectate, tablete și laptopuri, smart TV, gaming, smart home, dar și la abonamente de telefon și la pachetele fix-TV, Orange Love.

Astfel, clienții au parte de o reducere de 200 euro pentru telefoanele Samsung Galaxy Z Fold5 5G, HONOR Magic5 Pro 5G și Motorola Razr 40 ultra 5G, în timp ce OPPO Reno10 5G și Samsung Galaxy Z Flip5 5G beneficiază de o reducere de 150 euro. Tot în această perioadă, iPhone 14 și OPPO A78 5G au prețul redus cu 75 euro, în timp ce telefonul recondiționat cu piese 100% originale, iPhone 12, vine cu 2 ani garanție și o reducere de 25 euro.

Oferte atractive online sunt și în cazul abonamentelor mobile care au reduceri de până la 50%, cum este cazul abonamentul Smart Plus 15, ce oferă internet 5G nelimitat, 7 GB în roaming SEE, nelimitat minute și SMS naţionale și în roaming SEE și 600 minute internaţionale, totul la 7,5 euro/lună, redus de la 15 euro pentru un contract pe 24 de luni.

Promoții atractive pe orange.ro există și în cazul abonamentelor fibră + TV, Orange Love, care încep de la 21 de lei/lună pentru abonamentul Fibră 500 + TV Esențial și oferă 480 Mbps viteză download, Wi-Fi 6 Internet Box, 139 canale TV din care 46 HD, opțiunea Orange Sport și Norton Security Online incluse timp de 2 luni.

Detalii complete despre promoțiile Orange de sărbatori se găsesc pe: https://oran.ge/XMAS

Sursa informatii: https://newsroom.orange.ro/comunicate/orange-introduce-livrarea-in-lockere-pentru-comenzile-realizate-pe-orange-ro/

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?