Victor Căpitanu, co-fondator și co-CEO One United Properties, pe lista Business Magazin „100 cei mai admirați CEO”

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Victor Căpitanu, co-fondator și co-CEO One United Properties a fost recunoscut printre 100 cei mai admirați CEO de către revista Business Magazin.

Publicația realizează anual o listă a celor mai admirați CEO care au demonstrat abilități de leadership excepționale, capacitate de inovare și care s-au bucurat de succes în industriile în care activează. Apariția pe această listă este o dovadă a abilității celor prezenți de a face față provocărilor din businessurile pe care le conduc, de a stimula dezvoltarea și de inspira atât echipele proprii, cât și întreaga industrie.

Cu o experiență bogată în domeniul financiar și cu un apetit de a fructifica oportunitățile din sectorul imobiliar, Victor Căpitanu a jucat un rol crucial în succesul companiei pe care a fondat-o împreună cu Andrei Diaconescu. Viziunea sa strategică și angajamentul pentru dezvoltarea durabilă nu numai că au asigurat succesul One United Properties, ci au contribuit și la transformarea pozitivă a peisajului imobiliar.

Includerea lui Victor Căpitanu în lista celor „100 cei mai admirați CEO” este o recunoaștere a leadershipului său excepțional și a evoluției remarcabile a companiei, care, prin angajamentul său față de sustenabilitate și inovație, stabilește un standard ridicat pentru industrie.

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?