CEO WOMEN’S CLUB by FUTURE ECONOMY

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

CEO WOMEN’S CLUB by FUTURE ECONOMY

Misiunea CEO WOMEN’S CLUB by FUTURE ECONOMY

Să devenim cel mai reprezentativ club de bune practice, educație antreprenorială & networking si timp liber petrecut in compania celor mai puternice femei care ocupa functia de CEO & CFO.

Viziunea CEO WOMEN’S CLUB by FUTURE ECONOMY

Să devenim un instrument valoros în dezvoltarea antreprenoriatului feminin la nivel global, prin încurajarea și intermedierea parteneriatelor de business și sharing economy.

Despre Manea Florina – Fondator Ziarul News si Future Economy
Experiență de aproape 20 ani in presa si de 5 ani în antreprenoriat.
Business Advisor în Dezvoltare de Business și Comunicare de Business pentru companii locale
Creare de Strategii de Dezvoltare de Business și Comunicare de Business pentru companii din domeniile IT & Blockchain, Horeca, Construcții, Health, Beauty, Fitness.
Fondatoarea CEO WOMEN’S CLUB by FUTURE ECONOMY

1. Scopul nostru este sa cream o comunitate in care sa ne implicam in proiecte educationale, sociale si umanitare.
2. In crearea de relații diplomatice și parteneriate de business la nivel national
Intalnirile au loc o data pe luna in locatii exclusiviste cu circuit inchis.
Devino membru si vei avea access la agenda evenimentelor si a proiectelor pe care le derulam.
CEO WOMEN’S CLUB by FUTURE ECONOMY, fondat în 2023 în București, de către Manea Florina, Fondator Ziarul News, Future Economy & Antreprenor.

CEO WOMEN’S CLUB by FUTURE ECONOMY are 2 piloni de activitate:

PILONUL 1:
PR pentru femeile antreprenor, desfășurăm constant campanii de promovare pentru femeile antreprenor din România in presa scrisa si online
Apariții în presa de business, presa mondenă, până la intervenții Radio și TV. Clubul este sustinut cu aparitii în presa nationala in Ziarul News-cotidian national si platforma de business Future Economy.
PILONUL 2:
Implicare activa in proiecte educationale, sociale si umanitare.
Femeile au un rol extrem de important în transformarea societății prin deținerea și administrarea propriilor afaceri.

Dacă va identificati cu valorile pe care dorim sa le aducem plus valoare societatii in care traim vă invităm alături de noi în calitate de membru CEO WOMEN’S CLUB by FUTURE ECONOMY!
În acest proiect participă femei de business, care își doresc să facă un pas în față și să lase o amprentă vizibilă în domeniul în care activează. Ceea ce fac ele are un impact puternic asupra industriei, de aceea CEO WOMEN’S CLUB by FUTURE ECONOMY vine să amplifice și mai mult această putere a schimbării. Trimite acum un e-mail tău cu acordul tau de a deveni membra la   office@futureeconomy.ro 

Informatiile despre activitate, evenimente si intalniri se vor trimire pe e-mail.

De asemenea accesul la evenimente si intalniri se va face numai pe baza de invitatie.

Va multumim!

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?