Joi, 22 iunie, Craiova cumulează expertiza în finanțările pentru Regiunea S-V Oltenia

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Joi, 22 iunie, Craiova cumulează expertiza în finanțările pentru Regiunea S-V Oltenia

 

Organizația Femeilor Antreprenor din cadrul Uniunii Generale a Industriașilor din România (OFA UGIR) susține la Craiova, o dezbatere de interes major pentru regiunea Sud-Vest Oltenia, cu discuții aplicate cu întreprinzătorii. În cadrul conferinței regionale din 22 iunie 2023, începând cu orele 09h30, cu tema:

Despre fondurile nerambursabile, investiții și competențe digitale

cu impact real în economia locală

vor fi abordate două subiecte de interes major:

* Noutăți de dezvoltare, competențe digitale și investiții prin finanțările disponibile pentru Regiunea Sud-Vest Oltenia;

* Cum implementăm cu succes proiectele de investiții.

Conferința va avea loc la Hotel EUROPECA, Strada Pietății, nr. 9-11-13, cu Daniela Nicolae, Președinte OFA UGIR Craiova și Ana-Maria Icătoiu, Vicereședinte OFA UGIR, Coordonatoare a Direcției finanțări europene și guvernamentale – în calitate de gazde.

 

Vom prezinta antreprenorilor din regiune, în detaliu, concret și aplicat, toate oportunități de finanțare a afacerilor, dar și a comunităților locale.

 

Vor fi abordate cele mai arzătoare teme pentru antreprenorii regiunii, cum ar fi POR S-V Oltenia; instrumentele financiare pentru IMM-uri prin PNRR, finanțarea antreprenorilor din mediul rural, etc.

Fiecare antreprenor știe cât de important este să gândească strategic afacerea, dar acest lucru poate fi făcut doar cunoscând principalele fluxuri de finanțări pentru regiune. De aceea acest eveniment, gândit în sprijinul antreprenorilor și cu discuții aplicate pe tipuri de proiecte adaptate specificului regiunii, este mai mult decât util.

Dacă ești orientat spre creștere, diversificare, este cea mai bună ocazie să îți faci o imagine de ansamblu cu finanțările ce vor urma pentru regiune. Pentru a gândi cele mai potrivite proiecte pentru afacerea ta și pentru angajații tăi.

La final de eveniment veți avea oportunitatea să schimbați idei, să stabiliți noi contacte cu toți participanții, într-o sesiune de networking și pauză de prânz.

 

Organizația Femeilor Antreprenor din UGIR promovează:

*Creșterea importanței rolului femeii în dezvoltarea societății românești,

*Sprijinirea, dezvoltarea, promovarea femeilor antreprenor,

*Susținerea inițiativelor de business care vor genera produse și servicii inovatoare

 

Mai multe stiri gasiti pe Stiri Online – Cotidian National – Politica, Economie, Energie – Ziarul News

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?