Proiectul național ”Educație financiară pentru dezvoltarea economică si creșterea afacerilor ” continua la CONSTANTA

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Proiectul național ”Educație financiară pentru dezvoltarea economică si creșterea afacerilor ” continua la CONSTANTA

Vrei sa fii un antreprenor informat? Sa faci parte dintr-o comunitate care promovează principii corecte de business? Unde educația financiară reprezintă cheia in afaceri? Vino alături de Ziarul News și Asociatia pentru dezvoltarea antreprenoriatului autohton ADAA in proiectul național ”Educație financiară pentru dezvoltarea economică si creșterea afacerilor „! După Bucuresti si Brașov, urmează pe 8 Iunie Constanta!

 

 

Vrei sa fii partener in proiect?  Contactează organizatorii:

Manea Florina

Director general

Ziarul New-cotidian national

Telefon 0725 200 601, e-mail: director@ziarulnews.ro

 

Andreea Negru

Presedinte Fondator

ADAA-Asociatia pentru dezvoltarea antreprenoriatului autohton

Telefon 0729 039 896, e-mail: contact@adaaromania.ro

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?