sennder alege One Cotroceni Park pentru a-și consolida poziția în România

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

sennder alege One Cotroceni Park pentru a-și consolida poziția în România

Liderul european al pieței digitale de transport de marfă a optat pentru un spațiu de 1.400 mp pentru implicarea optimă a angajaților

One United Properties (BVB: ONE), principalul investitor și dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din România, anunță că sennder, liderul pieței digitale de transport de marfă din Europa, a ales în urma consultanței CBRE clădirea de birouri One Cotroceni Park pentru a gazdui noul birou local, ca parte a strategiei de consolidare a poziției în România.

Cu 11 birouri în toată Europa, sennder continuă să-și extindă prezența pe piețele relevante din punct de vedere strategic. Biroul relocat din București dupa intrarea pe piața din România în primăvara anului 2022 se adaugă planului de creștere a companiei în Europa Centrală și de Est, alăturându-se birourilor existente în Polonia și Marea Baltică.

sennder, o companie germană de dezvoltare tehnologică fondată în 2015 și evaluată la peste 1 miliard de dolari, inovează în segmentul logisticii destinate transportului rutier de marfă într-un mod similar cu cel pe care faimoasele platforme de ride-sharing l-au consacrat, oferind companiilor expeditoare de mari dimensiuni acces la o flotă conectată ce cuprinde mii de camioane.

După lansarea cu succes în România compania și-a extins echipa de specialiști din piața locală, ceea ce a condus organic la necesitatea relocării într-un spațiu mai mare. Pentru sennder cel mai valoros atu sunt considerați oamenii companiei, iar alegerea noului amplasament al biroului a reflectat această filozofie și s-a bazat pe o serie de beneficii pe care le-ar putea pune la dispoziție pentru a-și sprijini angajații, precum proximitatea față de o stație de metrou, de universități tehnice și o serie de spații care transformă biroul într-un loc dedicat interacțiunii și inovării. One Cotroceni Park oferă toate acestea în spații de lucru moderne și certificate, fiind una dintre cele mai performante dezvoltări imobiliare din București care beneficiază si de pre-certificare LEED Platinum v4, ce atestă funcționalitatea sustenabilă, cât și impactul minim asupra mediului, precum și certificare de sănătate și siguranță WELL Health & Safety, care evaluează sănătatea și bunăstarea la locul de muncă. sennder a ales, în urma unui proces eficient de analiză imobiliară condus de CBRE România, un spațiu de birouri de aproximativ 1.400 mp, situat la etajul 5 al clădirii One Cotroceni Park, parte din portofoliul One United Properties.

„Echipa sennder din România continuă să crească ca un răspuns la faptul că digitalizarea devine crucială pentru toți jucătorii din logistica transportului rutier de marfă. Noul nostru birou, situat în One Cotroceni Park, este un pas firesc în evoluția noastră. Un birou central situat lângă metrou, dar și aproape de universități este un avantaj foarte important pentru a construi un ecosistem productiv. Suntem încrezători că acest spațiu va contribui la succesul nostru oferindu-ne un mediu stimulativ pentru business-ul nostru”, a declarat Bogdan Gabriel Steliean, General Manager sennder Romania.

Bogdan-Gabriel Steliean_GM sennder Romania

Cea mai mare dezvoltare de regenerare urbană din București, One Cotroceni Park dezvoltat de One United Properties, principalul investitor și dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din România, se conturează a fi un adevărat oraș în oraș, având ca scop reînnoirea întregii zone, oferind spații moderne rezidențiale și de birouri, precum și o zonă comercială care va permite accesul la o gamă largă de servicii. Angajații care lucrează aici beneficiază de dotări integrate: spații verzi, restaurante, piste de alergare și de ciclism, cafenele, sală de sport, piscină, farmacie, servicii de curățenie, cinema, birouri dinamice, apartamente moderne și facilități educaționale.

sennder este o companie de tehnologie cu un imens potențial de dezvoltare, dar este și una dintre companiile care au înțeles cât de importantă este adaptarea spațiului de lucru la noile nevoi ale angajaților. Aproximativ 88% din spațiile de birouri și comerciale din Faza 1 a proiectului nostru de dezvoltare sunt acum închiriate, iar acest lucru arată că multe companii sunt acum dispuse să investească în birouri moderne certificate, în locații bune, cu o multitudine de facilități pentru echipele lor”, a adăugat Mihai Paduroiu, CEO Office Division One United Properties.

Mihai Păduroiu – CEO Office Division One United Properties

În noul sediu, echipa sennder se va bucura de spații de lucru moderne, confortabile și luminoase, cu sisteme eficiente de încălzire și ventilație, care pun pe primul loc sănătatea și bunăstarea angajaților care lucrează în clădire. Spațiul de lucru pune accent pe colaborare, conectare, focus, învățare, expunere la cultura organizațională, dar oferă în același timp și spații de relaxare și distracție, având o terasă foarte generoasă pentru tradiționala petrecere lunară a angajaților.

„Văd din ce în ce mai multe companii care înțeleg faptul că analiza imobiliară este hiper-specializată și nu doar se bazează pe consultanți, ci chiar îi încurajează, așa cum a făcut sennder, să își asume în profunzime procesul de consiliere. În acest fel, companiile ne permit să înțelegem pe deplin nevoile lor și să descoperim și să propunem în consecință cele mai potrivite opțiuni, cu evaluări complete pro și contra. One Cotroceni Park este un proiect remarcabil, care respectă toate criteriile pe care le-am identificat ca fiind valoroase pentru sennder, cu o mențiune suplimentară în ceea ce privește brandingul angajatorului”, a adăugat Ana Vicoveanu, Consultant A&T Services, Offices CBRE Romania.

Ana_Vicoveanu_CBRE-Romania

Cererea de spații de birouri în București, dar și în orașele din regiune, este de departe dominată de companiile IT, sectorul reprezentând 48% din totalul activității de leasing în ultimii 5 ani, potrivit celor mai recente date CBRE.

 

.……………………………………………………………………………………………………………

Despre ONE UNITED PROPERTIES

ONE UNITED PROPERTIES (BVB: ONE) este principalul investitor și dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din București, România. One United Properties este o companie inovatoare dedicată accelerării adoptării practicilor de construcție pentru clădiri sigure, eficiente din punct de vedere energetic, durabile și sănătoase și a primit numeroase premii și recunoașteri pentru sustenabilitate și eficiență energetică. Compania este tranzacționată la Bursa de Valori București, iar acțiunile sale sunt incluse în mai mulți indici precum BET, ROTX, STOXX, FTSE Russell Global All-Cap și FTSE EPRA Nareit EMEA Emerging.

 

 

Despre CBRE Group, Inc.

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBRE), o companie listată în Fortune 500 și S&P 500 cu sediul în Dallas, este cea mai mare firmă de servicii și investiții imobiliare comerciale din lume (pe baza veniturilor din 2020). Compania are peste 100.000 de angajați care deservesc clienți din mai mult de 100 de țări. CBRE deservește o gamă diversă de clienți cu o suită integrată de servicii, inclusiv facilități, tranzacții și management de proiect; gestionarea proprietății; gestionarea investițiilor; estimare și evaluare de proprietăți; leasing imobiliar; consultanță strategică; vânzări de proprietăți; servicii ipotecare și servicii de dezvoltare. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul nostru visit www.cbre.ro sau să ne urmăriți pe pagina de  Linkedin .

 

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?