Redport Capital și Mobexpert anunță investiții de 150 milioane de euro într-un proiect rezidențial de anvergură – Infinity Nord

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Redport Capital și Mobexpert anunță investiții de 150 milioane de euro într-un proiect rezidențial de anvergură – Infinity Nord

Cunoscuta casă de arhitectură londoneză, Design International, a realizat conceptul de design al proiectului

  • Infinity Nord este una dintre cele mai ample dezvoltări rezidențiale din nordul capitalei
  • Design International, o reputabilă casă de arhitectură londoneză cu peste 60 de ani de experiență, a realizat conceptul de design al proiectului
  • Infinity Nord va fi livrat în patru faze și va cuprinde 1.250 de apartamente, spații de retail, facilități medicale și de educație, respectiv 1.500 de locuri de parcare

 

Redport Capital și grupul Mobexpert anunță finalizarea etapei de concept design pentru proiectul Infinity Nord, o destinație rezidențială localizată în zona Străulești. Acesta va fi unul dintre cele mai mari proiecte de regenerare urbană din București, investiția totală fiind estimată la valoarea de 150 milioane de euro.

Conceptul este realizat împreună cu Design International, renumita casă de arhitectură londoneză cu peste 60 de ani de experiență și ample proiecte derulate în întreaga lume. Designul și arhitectura au fost inspirate din simbolul infinitului, un concept explorat de-a lungul vieții de sculptorul Constantin Brâncuși, întruchipând natura nesfârșită a timpului și spațiului. Această viziune creativă a fost transpusă într-un proiect de anvergură, realizat la standarde internaționale.

Localizat în nordul capitalei, zona Străulești, proiectul Infinity Nord se întinde pe un teren de 44.000 de metri pătrați, având o suprafață totală construibilă de 125.000 mp. Cele patru faze ale proiectului cuprind un număr total de 1.250 de apartamente, spații de retail, facilități medicale și de educație, precum și 1.500 de locuri de parcare.

Am crezut de la început în potențialul de reconversie a zonei și am redat toate calitățile sale într-un proiect rezidențial matur, sustenabil și de anvergură, capabil să răspundă generațiilor actuale și viitoare de locuitori. Avem convingerea că, prin viziunea noastră și strategia de dezvoltare pe termen lung, Infinity Nord va fi o zonă premium de locuit, dar mai mult decât atât, o destinație pentru nordul Capitalei”, a declarat Dan Șucu, fondator și acționar al grupului Mobexpert.

Dan Șucu, Mobexpert; Cosmin Savu-Cristescu, Redport Capital

Dezvoltatorii au prevăzut demararea construcției în toamna acestui an, întregul ansamblu urmând a fi livrat în patru faze, cu dată de finalizare anul 2030.

Infinity Nord este un cartier cum toate ar trebui să fie, dedicat atât rezidenților săi, dar mai ales  comunității din care face parte. Din acest motiv, am ales să colaborăm cu o echipă redutabilă de arhitecți, cu o vastă experiență în proiecte de dezvoltare la nivel internațional. Design International au lucrat mai bine de un an la dezvoltarea etapelor masterplan și concept design și ne-au ajutat să ne definim perspectiva și să înțelegem standardele internaționale privind dezvoltările de spații rezidențiale pe care să le exprimăm, mai apoi, prin proiectul Infinity Nord”, a declarat Cosmin Savu-Cristescu, managing director și acționar majoritar al grupului Redport.

Proiectat în jurul unor elemente unice și futuriste care încurajează ideea de mobilitate urbană și dezvoltare durabilă, Infinity Nord cuprinde zone mari de agrement în aer liber, locuri de joacă, spații de retail, dar și o zonă centrală, denumită Infinity Plaza, gândită ca un punct de reper în complex, un loc de întâlnire pentru membrii viitoarei comunități. Proiectul Infinity Nord depășește arhitectura convențională, integrând perfect estetica modernă cu un confort deosebit și îmbină natura cu facilitățile contemporane, rezultatul fiind concretizat în lucrări de artă stradală de mari dimensiuni.

Infinity Nord a însemnat o provocare pentru noi și, din acest motiv, am adunat cea mai bună echipă și ne-am folosit întreaga expertiză, astfel încât să venim în întâmpinarea proiectului cu o viziune integrată din punct de vedere arhitectural. Împreună cu Redport Capital vom oferi Bucureștiului o nouă imagine, respectiv cea a unui oraș internațional. Simbolul infinitului oferă proiectului Infinity Nord o însemnătate aparte, forma acestuia fiind sursă de inspirație pentru modul în care au fost gândite și interconectate spațiile publice și semi-private din întreg complexul. Locuitorii și vizitatorii se pot plimba prin spații verzi, piețe și bulevarde sau se pot bucura de sculpturi supradimensionate în timp ce admiră peisajul”, spune Chiara Braida, design manager Design International.

Grupul Redport a fost fondat în 2016 de către Cosmin Savu-Cristescu și reprezintă un grup de companii specializate în construcții, investiții, dezvoltare și management de proiecte imobiliare. Compania a finalizat până în prezent proiectele The Level Apartments I și The Level Apartments II, însumând 175 de apartamente în urma unor investiții de 16 milioane de euro.

Grupul Mobexpert a fost înfiinţat în 1993 şi este o companie integrată vertical, care pornește cu designul și proiectarea de mobilier, trece cu acestea prin fabricare și retail, până la spațiul clientului final.

 

Recent, prin Mobexpert Homes, Grupul investeste masiv in dezvoltari imobiliare pe nivelul mediu-superior al pieţii.

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?