Chairry Design & Furniture înregistrează o creștere de 100% a volumului de business în T1 2023, față de T1 2022

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Chairry Design & Furniture înregistrează o creștere de 100% a volumului de business în T1 2023, față de T1 2022

 

  • Compania de fit-out și soluții de mobilier Chairry Design & Furniture își dublează volumul de business în T1 2023 față de aceeași perioadă a anului 2022, înregistrând vânzări de aproape 1 milion de euro la început de an.

 

  • Compania semnează un număr de 74 noi proiecte la începutul anului curent, însumând un total de 2.500 mp de amenajări interioare cu mobilier importat sau produs local.

 

  • Cele mai noi tendințe în domeniul designului interior includ utilizarea materialelor reciclabile, a obiectelor de mobilier sustenabile și prietenoase cu mediul sau utilizarea culorilor apropiate de cele care se regăsesc în natură: terracota, verde, olive ș.a.

Chairry Design & Furniture, companie specializată pe segmentul de fit-out – soluții de mobilier și amenajări interioare complete, și-a dublat volumul de business în T1 2023 față de aceeași perioadă a anului 2022. Astfel, la început de an, compania a furnizat piese de mobilier pentru aproximativ 2.500 mp de amenajări interioare, reprezentând un volum total de vânzări de 800.000 EUR. Majoritatea cererilor la început de an provin dinspre segmentele HORECA  și amenakări de birouri, în proporții egale. 

Volumul total de piese de mobilier livrate în primele luni ale anului se ridică la peste 3.000 de piesem, iar între tendințele care se remarcă anul acesta se numără utilizarea materialelor reciclabile, a articolelor sustenabile de mobilier sau tendința spre zero waste și reutilizare.

Printre cele mai cunoscute proiecte recent încheiate sau semnate la începutul anului curent se numără rețeaua de restaurante Stradale (București, Cluj și Timișoara), amenajări interioare pentru jucători precum IFM Prover, Continental Automotive, SSAT, BCR, rețeaua agențiilor Superbet, hotelurile Teleferic din Poiana Brașov, Hotel Sinaia, Fapaco (Novum), Anchor Group, NEPI Investment, Bog`Art, Globalworth sau Hills.

„Deși ultimii ani au adus instabilitate și cuvintele – cheie ale mediului de business au fost transformare și adaptare, pentru noi tocmai abordarea flexibilă, pe o piață de fit-out destul de rigidă, ne-a adus creșterea volumului de business. În contextul în care toți proprietarii de spații încearcă să devină mai competitivi pe piață, atât în a-și atrage clientela cât și pentru confortul angajaților care ocupă aceste spații, apreciem că investițiile în interioare de calitate vor rămâne la un nivel ridicat,” declară Raluca Dorobanțu, CEO Chairry Design & Furniture.

Raluca Dorobanțu, CEO Chairry Design & Furniture

Chairry Design & Furniture, o companie antreprenorială românească, operează de peste 20 de ani pe piața locală și este specializată în design și amenajări interioare, precum și în furnizare de soluții de mobilier importat sau produs local. În total, Chairry a importat până în prezent peste 20.000 de piese de mobilier și a amenajat peste 50.000 mp de spații interioare.

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?