Care sunt secretele antreprenorilor de success?

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Care sunt secretele antreprenorilor de success?

 

Al treilea eveniment din seria “Secretele antreprenorului de succes” va avea loc pe data de 17 mai, ora 9:00, la Grand Hotel Continental, Bucuresti si va aduce la lumina o parte din secretele pe care orice antreprenor de success le are.

Evenimentul este organizat de IMM Club in parteneriat cu BNI Romania si OFA UGIR, iar inregistrarea la eveniment se poate face telefonic la numarul  0753 024 152.

Evenimentul va incepe cu “Povestea unui antreprenor de succes”. Identitatea antreprenorului de succes invitat la fiecare eveniment este tinuta SECRETA. Cu antreprenorul de succes invitat se discuta despre diverse teme precum:  care este definitia personala a succesului, cine/ce si cum l-a ajutat sa aiba succes, de ce crede ca ar functiona si pentru altii sau ce ar trebui sa faca cei veniti sa-l vada ca sa atinga succesul pe care-l cauta, precum si alte teme pe care antreprenorul le considera relevante.

Antreprenorul a carui poveste o vom afla in cadrul evenimentului de la Bucuresti nu a pornit cu o afacere de la zero, ci a intrat ca partener intr-un business existent si l-a dus la NEXT LEVEL, un nivel care nu ar fi fost atins fara aportul sau. De fapt, a ajuns sa revolutioneze intreaga industrie in care isi desfasoara activitatea. Pentru el, business networking-ul a fost calea catre o afacere de succes. In scoala, profesoara de matematica l-a invatat ”ca nu este important sa stii cum sa faci un lucru sau sa rezolvi o problema, ci e important sa stii cum sa il faci fara efort.” Il preocupa educatia antreprenoriala si se implica in mod activ in mentoring-ul noilor generatii de antreprenori. BONUS: Unul dintre participantii la eveniment va avea sansa de a intra intr-un program GRATUIT de mentoring cu antreprenorul invitat. Inscrierile se vor putea face pe parcursul evenimentului.

Dincolo de sesiunea “Povestea unui antreprenor de succes”, mai exista 2 sesiuni de prezentari si interviuri in care vorbitorii vor aborda diverse teme de interes pentru antreprenori:

  • Cum functioneaza sistemul de reducere a costurilor ”NO SAVING, NO FEE!”
  • De la contabil la confident si om de incredere al antreprenorului
  • Cand si cum ar trebui sa-si dezvolte un antreprenor propria aplicatie de business?
  • Cum putem face viata antreprenorilor mai buna cu ajutorul datelor?
  • Managementul riscurilor trebuie sa fie o preocupare majora a oricarui antreprenor
  • Ce greseli fac antreprenorii la inceput de drum?
  • Cum se finanteaza o afacere in primul an de activitate?
  • In ce conditii franciza este o solutie pentru un antreprenor?
  • Cand ajuta si cand nu ajuta un soft ERP o afacere antreprenoriala?
  • Cum am devenit antreprenor si care este ”trusa de scule” cu care am plecat la drum

 

IMM Club are ca obiectiv principal implicarea in proiecte si evenimente care se concentreaza pe sustinerea IMM-urilor si a educatiei antreprenoriale a comunitatilor. Pe aceasta directie, IMM Club a lansat in 2023 seria de evenimente “Secretele antreprenorului de succes”.

In evenimentele anterioare au fost prezentate povestile lui Dan Pavel (Benvenuti) la Oradea si pe Mariel Petric (KangooPack) la Alba Iulia.

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?