Telekom Romania Mobile anunță numirea domnului Florin Petolea în funcția de Chief Technology & Information Officer

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Telekom Romania Mobile anunță numirea domnului Florin Petolea în funcția de Chief Technology & Information Officer

 

Telekom Romania Mobile Communications S.A. anunță numirea domnului Florin Petolea în funcția de Chief Technology & Information Officer, începând cu data de 4 mai 2023. Acesta va raporta direct către CEO-ul companiei.

Domnul Florin Petolea va fi responsabil de coordonarea tuturor activităților legate de rețeaua mobilă, IT și RPA și de asigurarea faptului că acestea se desfășoară în mod eficient și susțin furnizarea de servicii de înaltă calitate către clienți.

„Sunt convins că vasta sa expertiză în industria telecom, pasiunea sa pentru tehnologie și informație, precum și cunoștințele sale solide despre companie vor contribui la consolidarea obiectivului nostru fundamental de îmbunătățire a experienței clienților și vor facilita simplificarea domeniului IT”, a declarat domnul Babis Mazarakis, Chairman of the Board of Directors, Acting Chief Executive Officer.

Domnul Florin Petolea are o experiență de peste 20 de ani în domeniul telecomunicațiilor, atât în România, cât și în străinătate. Înainte de a se alătura Telekom Mobile, a fost consultant de strategie și Network Rollout Director pentru Telekom Romania Communications SA (2014-2022). Între 2014 și 2016, domnul Florin Petolea a fost CEO al NextGen Communications, o subsidiară a Telekom Romania. Anterior și-a început cariera la Alcatel Lucent, unde a deținut mai multe funcții de conducere atât în România, cât și în străinătate, în perioada 2012-2014 ocupând poziția de Country Senior Officer și Managing Direct al companiei. Domnul Florin Petolea deține o diploma de master în Telecomunicații și un MBA la OUBS UK.

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?