Metropolitan Life anunță o creștere de 14% a primelor brute subscrise în anul 2022

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Metropolitan Life anunță o creștere de 14% a primelor brute subscrise în anul 2022

 Metropolitan Life anunță o creștere de 14% a primelor brute subscrise în anul 2022, comparativ cu anul precedent.

În anul 2022, Metropolitan Life a înregistrat prime brute subscrise în valoare de 596.555.117 lei, comparativ cu aceeași perioadă din 2021, când valoarea primelor brute subscrise s-a ridicat la 523.571.824 lei. 

Prioritatea Metropolitan Life de a oferi servicii și produse flexibile, care să răspundă nevoilor clienților, în fiecare etapă a vieții lor, ne-a plasat pe o poziție importantă pe piața asigurărilor, iar  rezultatele ne arată că, în 2022, compania noastră a continuat să își consolideze poziția de partener de încredere al românilor. Suntem atenți la nevoile de astăzi ale celor peste 3 milioane de români, clienți Metropolitan Life și Metropolitan Life Pensii, și găsim împreună cele mai potrivite soluții de protecție financiară pentru etapele viitoare în care aceștia vor fi. Investițiile din anul 2023 vizează continuarea dezvoltării infrastructurii digitale și operaționale și dezvoltarea echipei pentru a fi mereu în linie cu așteptările clienților, cât și investiții în proiecte comunitare sau de protecție a mediului.” afirmă Carmina Dragomir, CEO Metropolitan Life.

În ceea ce privește indemnizațiile plătite în 2022, acestea au avut o valoare de 191.623.029 lei, cu 23% mai mult față de aceeași perioadă din 2021, când s-au ridicat la 156.073.704 lei.

Despre Metropolitan Life

MetLife, Inc. (NYSE: MET), prin filialele și afiliații („MetLife”), este una dintre cele mai importante companii de servicii financiare din lume, oferind asigurări, anuități, beneficii pentru angajați și gestionarea activelor pentru a-și ajuta clienții individuali și instituționali să pășească cu încredere în viitor. Fondată în 1868, MetLife are operațiuni în peste 40 de piețe la nivel global și deține poziții de lider în Statele Unite, Japonia, America Latină, Asia, Europa și Orientul Mijlociu. Pentru mai multe informații, vizitați www.metlife.com. În România, Metropolitan Life are peste 24 ani de activitate pe piața de asigurări de viață. Peste 3 milioane de clienți beneficiază de asigurări de viață și pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life la nivel local

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?