Telekom Romania Mobile Communications S.A. anunță schimbări în echipa de conducere

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Telekom Romania Mobile Communications S.A. anunță schimbări în echipa de conducere

 

Începând cu 2 mai 2023, domnul Charalampos Mazarakis, președintele Consiliului de Administrație Telekom Romania Mobile Communications SA va conduce compania acționând ca Director General (CEO). Cu peste 27 de ani de experiență profesională internațională în funcții de Top Management, domnul Charalampos Mazarakis conduce Consiliul de Administrație al Companiei din ianuarie 2016 și cunoaște foarte bine piața telecom, extrem de competitivă, din România. Abilitățile sale de management, angajamentul pe termen lung și dedicarea sa față de Companie reprezintă fundamentul următorului capitol de succes al Telekom Romania Mobile Communications SA.

Suntem bucuoși că domnul Charalampos Mazarakis a acceptat acest rol pe lângă responsabilitatea sa actuală de Director Financiar al Grupului ΟΤΕ și membru executiv al Consiliului de Administrație al OTE.

Domnul Mazarakis va continua să dețină rolul de Director  Executiv Financiar al grupului ΟΤΕ și membru executiv al Consiliului de Administrație al OTE. Înainte de a se alătura Grupului OTE, în iulie 2012, în calitate de Director Executiv Financiar al Grupului OTE, a fost Director Executiv Financiar (CFO) al Băncii Naționale a Greciei în perioada 2010 – 2012, iar din 2008 până în 2010 a fost Director Executiv Financiar (CFO) și Membru al Comitetului Executiv al TITAN Group. Dl. Mazarakis a ocupat diverse poziții executive în Grupul Vodafone: Director Financiar al Grupului și Membru al Consiliului de Administrație în Grecia (1999-2006), Director General în Ungaria (2006-2007), Director Executiv de Operațiuni și Vicepresedinte al Consiliului de Administratie (2007-2008). A detinut pozitia de Director Financiar si Membru al Consiliului de Administratie al Georgia Pacific-Delica din Grecia (1997-1999), anterior, intre 1991 si 1997, lucrand ca Manager de Analiza Financiara la Procter & Gamble, initial in Atena si apoi ca manager de grup, la sediul central european din Bruxelles, Belgia. Domnul Mazarakis detine o diploma de licenta in Administrarea Afacerilor de la Universitatea din Pireus (cu distinctie) si un MBA de la Fisher College of Business de la Ohio State University (Wielder Scholar), unde a detinut postul de Asistent universitar in Finante.

Ii multumim doamnei Dina Tsybulskaya pentru contributia cheie la dezvoltarea Telekom Romania Mobile Communications. Doamna Tsybulskaya s-a alaturat Companiei in septembrie 2021 si a jucat un rol esential in calatoria de transformare a Companiei, dupa despartirea de afacerile fixe in octombrie 2021. Ii dorim toate cele bune in proiectele sale viitoare!

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?