Miercuri, pe 3 mai 2023, Alba Iulia va concentra expertiza OFA UGIR pe fonduri destinate regiunii Centru, în beneficiul antreprenorilor!

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Miercuri, pe 3 mai 2023, Alba Iulia va concentra expertiza OFA UGIR pe fonduri destinate regiunii Centru, în beneficiul antreprenorilor!

 Organizația Femeilor Antreprenor din cadrul Uniunii Generale a Industriașilor din România (OFA UGIR) susține la Alba Iulia, o dezbatere importantă pentru antreprenorii din regiunea Centru. În cadrul conferinței regionale din 03 mai 2023, începând cu orele 09h30, cu tema:

Despre fondurile nerambursabile, investiții și competențe digitale

cu impact real în economia locală

vor fi abordate două subiecte de interes major:

* Noutăți de dezvoltare, competențe digitale și investiții potențiale pentru Regiunea Centru;

* Idei și soluții pentru o bună realizare a proiectelor de investiții.

Conferința va avea loc la Hotel Transilvania, Piața Iuliu Maniu nr.11, alături de Codruța Șuteu, Președinte OFA UGIR Alba și Ana-Maria Icătoiu, Vicepreședinte OFA UGIR, Coordonatoare a Direcției finanțări europene și guvernamentale – în calitate de gazde.

Vom prezenta antreprenorilor din regiune, în detaliu, concret și aplicat, toate oportunitățile de finanțare a afacerilor, dar și a comunităților locale care țintesc dezvoltarea.

Vor fi abordate cele mai arzătoare teme pentru antreprenorii regiunii, cum ar fi:

Programul Operațional Regional Centru 2021-2027, prezentarea calendarului deschiderii apelurilor de finanțare; Soluții pentru aplicații de succes în implementare;

Investițiile din PNRR și instrumentele financiare pentru mediul privat.

Fiecare antreprenor știe cât de important este să gândească strategic afacerea, dar acest lucru poate fi făcut doar cunoscând principalele fluxuri de finanțări pentru regiune. De aceea, acest eveniment, gândit în sprijinul antreprenorilor și cu discuții aplicate pe tipuri de proiecte adaptate specificului regiunii, este mai mult decât util. 

Dacă ești orientat spre creștere, diversificare, este cea mai bună ocazie să îți faci o imagine de ansamblu cu privire la finanțările ce vor urma pentru regiune. Pentru a gândi cele mai potrivite proiecte pentru afacerea ta și pentru angajații tăi.

La final de eveniment veți avea oportunitatea să schimbați idei, să stabiliți noi contacte cu toți participanții, într-o sesiune de networking și pauză de prânz.

Organizația Femeilor Antreprenor din UGIR promovează:

*Creșterea importanței rolului femeii în dezvoltarea societății românești;

*Sprijinirea, dezvoltarea, promovarea femeilor antreprenor;

*Susținerea inițiativelor de business care vor genera produse și servicii inovatoare.

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?