Garanti BBVA lansează o nouă variantă a site-ului, cu multiple funcționalități moderne pentru utilizatori

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Garanti BBVA lansează o nouă variantă a site-ului, cu multiple funcționalități moderne pentru utilizatori

 

Garanti BBVA anunță cu entuziasm lansarea noii versiuni a site-ului, care poate fi accesată la aceeași adresă https://www.garantibbva.ro/, iar ocazia nu putea fi una mai potrivită decât simultan cu cea de-a 25-a aniversare a băncii.

Noul site a fost creat pentru a fi mai rapid ca niciodată, mai ușor de navigat, cu o securitate îmbunătățită și mult mai prietenos cu utilizatorii, iar designul este in linie cu brandingul BBVA.

Clienții noștri actuali și potențiali vor găsi informații noi și detaliate despre produsele financiare și serviciile pe care le oferim și le vor putea accesa cu ușurință datorită noii versiuni a site-ului.

Unele dintre cele mai interesante funcționalități adăugate în noua versiune sunt:

  • un motor de căutare dinamic, care permite utilizatorilor să exploreze mai rapid toate secțiunile site-ului, cu ajutorul unor cuvinte-cheie relevante;
  • un calculator de credite, care a fost refăcut și îmbunătățit și în care au fost incluse și creditele de nevoi personale, permițându-le utilizatorilor să afle în doar câteva secunde suma pe care o pot accesa și produsul potrivit pentru nevoile lor;
  • o interfață de ultimă generație, care le oferă utilizatorilor o experiență de top, cu elemente de navigare prin care pot să parcurgă cu ușurință paginile.

Site-ul a fost creat în așa fel încât să răspundă perfect atât în varianta pentru desktop, cât și pentru dispozitivele mobile și le permite utilizatorilor să aibă o experiență cât mai plăcută, indiferent de varianta pe care o accesează.

De asemenea, căutarea de ATM-uri si/sau agenții are o interfață îmbunătățită, care permite localizarea rapidă a acestora.

Noua versiune a site-ului Garanti BBVA este ușor de utilizat și are un aspect plăcut. Formatul actual permite încărcarea de mai mult conținut și mai multe fotografii, care oferă un aspect profesional și inspiră încredere.

Noul site va fi SEO-friendly astfel încȃt utilizatorilor li se vor deschide acele pagini web care le oferă informaţii relevante și valoroase, în strȃnsă corelaţie cu subiectele pe care le caută. Astfel, motoarele de căutare vor parcurge mai uşor fiecare pagină din site, interpretȃnd eficient şi organizȃnd mult mai rapid informaţia.

În condițiile în care există un interes tot mai crescut pentru opțiunile user-friendly de accesare a operațiunilor bancare, noua interfață va reprezenta un real sprijin pentru clienți, fiind creată în acord cu nevoile lor. Noua versiune a site-ului este una intuitivă, astfel că poate fi utilizată cu ușurință și de clienții care nu sunt familiarizați cu tehnologia, pentru a afla toate informațiile necesare despre produsele bancare din portofoliul Garanti BBVA.

 

Despre Garanti BBVA

Garanti BBVA face parte din Grupul Garanti BBVA Romȃnia, împreună cu Garanti BBVA Leasing și Garanti BBVA Credite de Consum, care completează oferta băncii cu produse specifice de leasing, servicii de management al flotei, precum și credite de consum.

Garanti BBVA România este deținută de Garanti BBVA Turcia (TGB), a doua cea mai mare bancă privată din Turcia. Acționarul majoritar al Garanti BBVA Turcia este grupul financiar spaniol Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA).

Pentru mai multe informații și noutăți, vă rugăm să vizitați http://www.garantibbva.ro, și să urmăriți facebook.com/GarantiBBVARomania, linkedin.com/company/garanti-bbva-romania și youtube.com/c/GarantiBBVARomania.

 

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?