ING Bank România își extinde rețeaua națională de office-uri prin deschiderea ING Office Coresi Mall

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

ING Bank România își extinde rețeaua națională de office-uri prin deschiderea ING Office Coresi Mall

ING Bank România anunță inaugurarea unui nou office în Coresi Shopping Resort din Brașov. ING Office Coresi Mall a fost deschis pe data de 1 aprilie, iar clienții vor putea accesa aici produse și servicii destinate nu doar persoanelor fizice, ci și celor juridice.

Eleni Skoura, Head of Retail Banking, ING Bank Romania:

„ING Office Coresi Mall este primul office deschis de ING Bank România după câțiva ani și va fi urmat de alte evenimente de acest tip. În această locație clienții au acces atât la produse și servicii dedicate persoanelor fizice cât și persoanelor juridice. Pentru noi este foarte important să venim în întâmpinarea clienților noștri cu produse și servicii care să corespundă  nevoilor și cerințelor acestora pentru a-i susține să fie mereu cu un pas înainte, în viață și în afaceri”.

Spațiul care deservește ING Office Coresi Mall este unul modern, cu un design special gândit astfel încât activitatea consultanților și interacțiunea cu fiecare client în parte să se deruleze într-un mod cât mai facil și eficient.

De acum, odată cu transformarea ING Point Brașov Coresi Shopping Center în ING Office Coresi Mall, numărul consultanților disponibili pentru a veni în sprijinul clienților va fi sporit. Noua locație deservește toate categoriile de clienți: segmentul de retail va putea derula în continuare aceleași tipuri de operațiuni ca și înainte, iar antreprenorii vor avea acces la produsele dedicate segmentului de business banking (conturi pentru firme, credite și alte produse dedicate întreprinderilor mici și mijlocii).

Produsele ING Bank România, mai ușor de accesat

ING Office Coresi Mall aduce laolaltă principalele produse și servicii accesate de clienții ING Bank România, facilitând astfel accesul la acestea și, implicit, simplificând experiența acestora. Toate produsele ING Bank România sunt adaptate nu doar stilului de viață al clienților, ci și nevoilor lor de business, în continuă dezvoltare.

 

ING

ING Bank România este parte a ING Group, instituție financiară internațională globală, care oferă servicii bancare unui număr de peste 38,4 de milioane de clienți individuali, companii sau instituții din peste 40 de țări.

Înființată în 1994, ING Bank România este a patra bancă în top 10 bănci locale, conform activelor, și singura bancă cu creștere organică, fără achiziții de portofolii de clienți sau alte bănci. ING Bank România este o bancă universală cu peste 1,6 milioane de clienți din trei segmente de business: persoane fizice (retail), companii IMM-uri și Mid-Corporate și Wholesale Banking.

Misiunea ING este aceea de a-i susține pe oameni să fie cu un pas înainte, în viață și în afaceri.

 

 

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?