Fundația Țiriac a oficiat donația în valoare de 1.000.000 euro, dedicată victimelor seismului din Turcia

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Fundația Țiriac a oficiat donația în valoare de 1.000.000 euro, dedicată victimelor seismului din Turcia

Luna februarie a anului curent a fost una devastatoare pentru Turcia, cand seria de seisme a afectat peste 14 milioane de persoane, adică aproximativ 16% din populația țării.

Fundația Țiriac a reacționat prompt, anunțând că va aloca un sprijin financiar de un milion de euro, cu scopul de a contribui la eforturile de reconstrucție și întrajutorare a comunităților afectate de catastrofa care a ucis peste 50.000 de persoane.

Donația a fost semnată și oficiată la data de 10 aprilie 2023, în prezența domnilor Ion Țiriac și Özgür Kıvanç Altan, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Turcia în România.

Știu că în fața dezastrelor dezlănțuite suntem mici și neputincioși. Banii nu pot curma suferința, însă reprezintă baza reconstrucției pentru un viitor mai sigur și cu speranță. Rămânem alături de populația turcă cu gândurile și eforturile noastre pentru că în final spijinul necondiționat ne face să fim mai puternici și mai uniți„, a declarat Ion Țiriac în cadrul întrevederii sale cu înalt oficialul turc în România.

La rândul său, Ambasadorul Turciei a transmis mulțumiri fundației pentru ajutorul financiar: „Suntem profund recunoscători Fundației Țiriac pentru donația generoasă și întregul sprijin acordat încă din primele zile de după catastrofă. Acest gest de prietenie și solidaritate nu va fi uitat niciodată.

Fondurile donate de Fundația Țiriac vor asigura reconstrucția unei întregi comunități rurale afectate extrem de cutremurul din 6 februarie 2023.

Fundația Țiriac este o organizație non-profit, apolitică și non-guvernamentală, care s-a născut la inițiativa și din dorința domnului Ion Țiriac de a contribui la dezvoltarea sportului și încurajarea practicării acestuia în rândul copiilor și tinerilor din România. Detalii suplimentare despre Fundația Țiriac pot fi accesate la adresa https://fundatiaiontiriac.ro/.

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?