EximBank continuă campania de economisire

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

EximBank continuă campania de economisire

 

EximBank continuă campania de economisire pentru persoane fizice și lansează Depozitul PLUS, un produs care bonifică cu o dobândă atractivă depozitele noi în lei pe șase luni și pe cele în euro constitute pe o perioadă de 6 sau 12 luni.

Astfel, pentru depozitele în lei constituite din fonduri noi pe o perioadă de 6 luni, banca acordă o dobândă de 7,75% pe an. Dobânda este fixă pe întreaga perioadă contractuală și se plătește la maturitatea depozitului, acesta neavând opțiunea de prelungire automată.

În ceea ce privește depozitele în euro, EximBank oferă o dobândă de 3,00% pentru cele constituite din fonduri noi pe o perioadă de 12 luni și o dobândă de 2,75% pentru depozitele noi în euro pentru o perioadă de șase luni. Și în acest caz, dobânda este fixă pe întreaga perioadă contractuală și se plătește la maturitatea depozitului, acesta neavând opțiunea de prelungire automată.

Oferta este valabilă până la data de 12 mai 2023, pentru depuneri de minimum 500 de lei pentru Depozitul PLUS în lei și 150 de euro pentru Depozitul PLUS în euro, iar banca nu percepe comision la retragerea de numerar la scadență.

Concomitent cu lansarea acestei campanii de economisire, EximBank a majorat până la 2,25% și dobânzile aferente depozitelor standard constituite în euro, cu bonificație pentru cele constituite online.

 

Depozit (euro) 3M 6M 9M 12M 18M 24M
Standard 1.50% 2.00% 2.10% 2.25% 2.25% 2.25%
Standard Online 1.60% 2.10% 2.20% 2.35% 2.35% 2.35%
Pensionar Standard 2.05% 2.30%

 

EximBank este o bancă universală 100% românească, aflată în top 10 cele mai mari instituții de cre­dit după active. Banca oferă clienților săi, persoane fizice și juridice, o gamă largă de produse și servicii de calitate, adaptate nevoilor acestora. EximBank operează o rețea națională de distribuție de 83 de sucursale și 26 de Centre de Afaceri, acestea din urmă fiind dedicate exclusiv companiilor, rețea care îi permite să fie aproape de clientela de retail și corporate și să implementeze diverse programe de dezvoltare românești și europene. Independent de componentele specifice unei bănci universale, EximBank continuă să acționeze pe segmentul garanțiilor și asigurărilor de stat, conform mandatului primit din partea statului român. Pentru detalii: www.eximbank.ro.

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?