Fundația Țiriac se alătură programului “Bursele de performanță Allianz-Țiriac”

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Fundația Țiriac se alătură programului “Bursele de performanță Allianz-Țiriac”

Cea de a opta ediție a programului Bursele de performanță Allianz-Țiriac demarează astăzi, odată cu startul înscrierilor pentru juniorii în căutare de finanțare a eforturilor sportive la nivel de performanță.

Ca și până la ediția curentă, Allianz-Țiriac Asigurări în colaborare cu Federația de Excelență Sportivă – noua identitate a organizației intitulate până recent Fundația Olimpică Română – și-au asumat susținerea unui buget lunar, pe decursul unui an de activitate, pentru 30 de copii cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani, care performează în domenii sportive olimpice.

Cuantumul lunar suportat de Allianz-Țiriac Asigurări alături de Fundația de Excelență Sportivă, în valoare de 300 lei per beneficiar, este suplimentat începând cu ediția curentă prin susținerea Fundației Țiriac, până la valoarea de 500 lei.

„Credem că performanța are nevoie de stimul și de resurse. Activitățile Fundației Țiriac sunt susținute de viziunea celui mai renumit asigurător, având direcții strategice comune din punct de vedere sportiv și sănătate. Drept urmare, a venit rândul Fundației Țiriac să se alăture demersului Allianz-Țiriac”, a declarat Ion Țiriac.

“Ideea desfăşurării acestui program – care presupune acordarea unor burse de performanţă – a plecat de la convingerea că posibilităţile financiare nu ar trebui să stea în calea unor copii talentaţi şi muncitori, care iubesc sportul. Prin acest proiect, oferim susținere şi tragem, în același timp, un semnal de alarmă cu privire la viitorul tinerilor sportivi, care trebuie nu doar apreciaţi atunci când obţin rezultate, ci şi susţinuţi financiar”, a declarat Virgil Șoncutean, CEO Allianz-Țiriac Asigurări.

Printre proiectele comune ale celor două entități se află deja patinoarul Allianz-Țiriac Arena, echipele de hochei pentru copii Allianz-Țiriac, turneul internațional de hochei pentru copii Allianz-Țiriac Trophy precum și turneul internațional de tenis feminin WTA Fundația Țiriac.

Înscrierile pentru bursele de performanța sportivă susținute de Allianz-Țiriac, Fundația pentru Excelență Sportivă și Fundația Țiriac se derulează în perioada 10 aprilie – 7 mai, iar susținerea financiară a copiilor selectați se va efectua în perioada iunie 2023 – mai 2024.

Înscrierile pot fi efectuate accesând www.fundatiadeexcelentasportiva.ro.

Fundația Țiriac este o organizație non-profit, apolitică și non-guvernamentală, care s-a născut la inițiativa și din dorința domnului Ion Țiriac de a contribui la dezvoltarea sportului și încurajarea practicării acestuia în rândul copiilor și tinerilor din România. Detalii suplimentare despre Fundația Țiriac pot fi accesate la adresa https://fundatiaiontiriac.ro/.

Allianz-Țiriac este parte a grupului german Allianz, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare și asigurări și cel mai valoros brand de asigurări din lume, potrivit celei mai recente evaluări Interbrand. În România, compania se bucură de stabilitate financiară și de încrederea clienților de peste 29 de ani. Rolul nostru este să fim alături de oameni, să le arătăm cum să își gestioneze neprevăzutul din viața lor și să îi îndrumăm, astfel încât să-și poată păstra și îmbunătăți calitatea vieții, a comunităților din care fac parte sau afacerea. Succesul Allianz-Țiriac este dat de echipa de peste 3.500 de profesioniști care se află în spatele fiecărei reușite a companiei.

Detalii: www.allianztiriac.ro

Fundația de Excelență Sportivă este o organizație non-profit, apolitică și non-guvernamentală, care susține dezvoltarea tinerilor sportivi, promovează sportul și principiile unei vieți sănătoase. Spiritul și valorile olimpice reprezintă fundamentul Fundației de Excelență Sportivă. Principalele valori care ghidează fundația, atât în proiectele desfășurate, cât și prin partenerii cu care colaborează sunt respectul, excelența și prietenia.

Detalii suplimentare despre Fundația de Excelență Sportivă pot fi accesate la adresa https://fundatiadeexcelentasportiva.ro/

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?