Cătălin Vasile este noul Chief Sales Officer al NN România

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Cătălin Vasile este noul Chief Sales Officer al NN România

NN România anunță numirea lui Cătălin Vasile în rolul de Chief Sales Officer începând cu luna mai 2023. Acesta îl înlocuiește pe Juan Canellas Balanza, care a preluat poziția de Head of Distribution International în cadrul NN Group, după cinci ani petrecuți în echipa de conducere a NN din România.

Cătălin are cunoștințe valoroase în industria serviciilor financiare din România şi expertiză amplă în dezvoltarea de inițiative strategice. De-a lungul carierei, s-a implicat în dezvoltarea operațiunilor și digitalizarea proceselor de vânzări în companii precum ING Bank, Trend Consult și mindit.io, contribuind la construirea de noi capabilități de vânzare, la transformarea distribuției și la îmbunătățirea experienței clienților.

„Din rolul de Chief Sales Officer al NN România, misiunea mea va fi să susțin dezvoltarea strategică a operațiunilor de vânzări și a modelului digitalizat de distribuție și consultanță financiară. Consolidarea ecosistemului digital este un pilon cheie în strategia NN, prin care continuăm să oferim celor aproximativ 2,3 milioane de clienți de asigurări și pensii private o experiență simplă și rapidă în interacțiunea cu produsele de asigurare și pensie privată”, a spus Cătălin Vasile.

Cătălin Vasile este absolvent al Facultății de Matematică și Informatică și a urmat un MBA în cadrul Bucharest School of Management. Totodată, s-a implicat de-a lungul timpului în multiple inițiative de impact desfășurate de organizații precum Startarium sau Asociația Națională a Vânzătorilor Profesioniști.

 

Despre NN România

NN este prima companie internațională de asigurări de viață care a intrat pe piața din România, în 1997, iar de aproape 16 ani activează și pe segmentul pensiilor private, fiind lider pe piețele de profil. Totodată, NN s-a extins în ultimii ani în România și pe segmentele asigurărilor de sănătate și de locuință. În prezent, NN are 500 de angajați și 1.600 de consultanți financiari și manageri în forța de vânzări și susține peste 2,3 milioane de clienți de asigurări și pensii, un sfert din populația activă a României, să protejeze tot ceea ce contează mai mult pentru ei.

NN România este parte din NN Group, companie de servicii financiare cu o istorie de mai bine de 175 de ani la nivel internațional și o prezență puternică în 11 țări, având în total peste 16.000 de angajați și peste 20 milioane de clienți. NN Group este listat la bursa Euronext Amsterdam din 2014 și se asigură că este mereu aproape de clienți cu responsabilitate și angajamente susținute.

www.nn.ro

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?