Ionuț Baciu preia funcția de director general adjunct în cadrul PAID România

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Ionuț Baciu preia funcția de director general adjunct în cadrul PAID România

Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) anunță numirea lui Ionuț Baciu în funcția de director general adjunct. Prin aprobarea emisă și comunicată public de Autoritatea de Supraveghere Financiară miercuri, 5 aprilie, acesta preia poziția ocupată anterior de Natalia Man. Ionuț Baciu are o experiență de peste 25 de ani în domeniul serviciilor financiare și bancare, iar în ultimii patru ani a fost director financiar la PAID.

„Alături de întreaga echipă de management, rămân dedicat misiunii PAID, aceea de a asigura protecție financiară pentru locuințele din România. Păstrăm o perspectivă strategică și pragmatică, iar printr-o abordare echilibrată am încrederea că putem continua să ne dezvoltăm într-un mod sustenabil. Obiectivul imediat este asigurarea și menținerea stabilității financiare, care să sustină eforturile de creștere a gradului de acoperire în asigurare”, a declarat Ionuț Baciu, noul Director General Adjunct al PAID.

Înainte de a lucra la PAID, Ionuț Baciu a ocupat funcția de Director Financiar în cadrul SODEXO PASS România, pozițiile de Director general adjunct și Director Financiar la Gothaer Asigurări-Reasigurări și diverse roluri în Generali România SA.

„Această numire este o reconfirmare a eforturilor și rezultatelor muncii lui Ionuț Baciu în cadrul PAID. Sunt convinsă că, din noua sa poziție, va continua să contribuie la dezvoltarea companiei și la atingerea obiectivelor pe termen lung. Mă bucur că suntem o echipă puternică, lideri uniți de aceeași responsabilitate. Continuăm să acționăm preventiv și strategic pentru protecția financiară a locuințelor în fața dezastrelor naturale. Suntem pregătiți să facem față provocărilor si să promovăm rolul PAID ca parte din soluția de protejare a proprietății”, a explicat Nicoleta Radu, Director General PAID.

Ionuț Baciu are 48 de ani și este absolvent al Facultății de Științe Economice, Secția Contabilitate și Sisteme Informatice din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, precum și al unor stagii de pregătire națională și internațională (Senior Management Program – Universitatea St Gallen, Leadership Program – Generali Top Talent Academy, etc).

Despre PAID

Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) este o societate de asigurare-reasigurare, cu capital privat, formată prin asocierea societăților de asigurare pentru încheierea de asigurări obligatorii de locuință, în conformitate cu prevederile Legii nr. 260/2008.Conform prevederilor legii, PAID administrează sistemul de asigurare obligatorie a locuințelor, care acoperă trei riscuri de bază specifice României: – Cutremur – Inundații – Alunecări de teren.

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?