Mirela Nemțanu, CEO HOSPICE Casa Speraței, a fost inclusă de Forbes în Topul 50 al celor mai influente femei din România

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Mirela Nemțanu, CEO HOSPICE Casa Speraței, a fost inclusă de Forbes în Topul 50 al celor mai influente femei din România

“Sunt onorată și recunoscătoare să fiu inclusă în acest Top 50, alături de alte doamne remarcabile care influențează pozitiv business-urile pe care le conduc. Și mă bucur enorm să văd aprecierea adusă de Forbes România zonei de importanță pe care și ONG-urile o au în clădirea unei societăți mai bune”, precizează aceasta.

Ani de implicare și multă dedicare
HOSPICE Casa Speranței a împlinit 30 de ani, iar în toată această perioadă s-au adăugat realizări cu impact în destinele celor greu încercați de un diagnostic oncologic, iar eforturile oamenilor de la HOSPICE s-au văzut și au fost apreciate. Există titluri care povestesc, pe scurt dar totuși cuprinzător, tot efortul și toată munca, toată străduința de a fi buni și de a prețui fiecare clipă de viață a celor greu încercați, așa cum este și titlul de SPITALUL ANULUI în România.

Un an dedicat eforturilor de strângere de fonduri pentru construcția a două noi spitale
Anul acesta, fundația își va concentra eforturile financiare și de fundraising pentru construirea a două noi spitale, unul la Adunații Copăceni pentru copiii cu boli incurabile și limitatoare de viață și cel de al doilea la Brașov.
Peste 170.000 de pacienți au nevoie de îngrijire paliativă în fiecare an, dar numai unul din cinci primește astfel de servicii. Mai mult, 11 județe din România nu au furnizor de îngrijire paliativă. HOSPICE Casa Speranței consideră că îngrijirea paliativă este un drept al omului, iar viziunea lor este ca, în România, toți pacienții care suferă de o boală incurabilă să beneficieze de servicii de îngrijire paliativă adecvate, la momentul potrivit, astfel încât să trăiască cu demnitate fiecare clipă, aproape de cei dragi. De la înființare, HOSPICE Casa Speranței, a ajutat peste 45.000 de pacienți și peste 100.000 de aparținători.

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?