Excelența Sa Siri Barry, ambasadoarea Norvegiei în România, vizită la Centrul Socio-Medical HOSPICE de la Adunații Copăceni

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Excelența Sa Siri Barry, ambasadoarea Norvegiei în România, vizită la Centrul Socio-Medical HOSPICE de la Adunații Copăceni

La sfârșitul săptămânii trecute, Excelența Sa Siri Barry, ambasadoarea Norvegiei în România, a vizitat Centrul Socio-Medical HOSPICE Casa Speranței de la Adunații Copăceni.
Vizita a coincis cu organizarea Atelierului de Parfumerie Florală, iar Excelența Sa a fost la fel de încântată ca și copiii să descopere esențe florale și să le identifice. Cu această ocazie, Excelența Sa a întâlnit o parte dintre beneficiarii proiectului finanțat de EEA and Norway Grants (PALComunitate).

Un proiect care a permis peste două mii de participări la activitățile Centrului de Zi
De la începutul demarării acestui proiect și până în prezent, peste 16.505 vizite la domiciliul pacienților cu boli incurabile au fost realizate de echipele multidisciplinare de îngrijiri paliative în peste 120 de comunități defavorizate din județele Giurgiu, Ilfov, Brașov, Alba și Bacău. Din totalul acestor vizite, 683 de vizite au fost efectuate în județul Giurgiu.
Peste 720 de consultații au fost realizate în sistem ambulator, iar în centrele de zi ale organizațiilor implicate, pacienții au avut parte de peste două mii de participări la diferite activități. Dintre acestea, 966 de participări numai la Centrul de Zi de la Adunații Copăceni.

Tot în cadrul proiectului au fost desfășurate cursuri în comunitate și programe educaționale adaptate pentru profesioniștii din comunitățile defavorizate: medici de familie, asistenți medicali, asistenți comunitari și alte categorii de profesioniști.
Proiectul PAL Community se va desfășura până la sfârșitul anului 2023 și beneficiază de o finanțare EEA and Norway Grants de peste 2 milioane de euro, în cadrul Programului Dezvoltare Locală administrat de FRDS.

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?