Allianz-Țiriac dezvoltă prima asigurare de viață cu preț fix și 100% online

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Allianz-Țiriac dezvoltă prima asigurare de viață
cu preț fix și 100% online

Allianz-Țiriac a dezvoltat prima poliță de viață 100% online și cu preț fix – My Protect – prin care și-a propus să facă asigurările de viață disponibile oricui simplu și rapid. Asigurarea este dedicată persoanelor fizice cu vârsta între 18 și 69 de ani și este structurată în două pachete – Standard și Optim – care se potrivesc atât bugetului, cât și nivelului de protecție dorit.
Asigurarea My Protect poate fi cumpărată în câteva click-uri direct de pe website-ul Allianz-Țiriac, fără ca asigurați să fie nevoiți să completeze un chestionar medical.
„Din păcate, în România, peste 11 milioane de oameni cu vârsta cuprinsă între 18 și 69 de ani nu sunt pregătiți pentru viață. Ei, familiile și cei dragi lor nu sunt protejați printr-o asigurare în situația în care viața îi pune la încercare. My Protect, asigurarea de viață care își face loc în orice buget și în orice condiții economice, este soluția prin care ne propunem să ajungem la cât mai mulți dintre ei și să le deschidem calea către un viitor mai prosper. Acest produs este dovada că asigurările de viață pot fi extrem de accesibile și este gândit ca primul punct de contact cu asigurarea de viață, mai ales pentru clienții din noua generație. Cu My Protect deschidem ușa pentru asigurări de viață mai cuprinzătoare despre care consultanții și partenerii de distribuție Allianz-Țiriac sunt pregătiți să ofere toate detaliile. Suntem mândri să aducem acest produs pe piață și suntem încrezători că va contribui la reducerea deficitului de protecție în România”, a declarat Virgil Șoncutean, CEO al Allianz-Țiriac Asigurări.

Virgil Șoncutean, CEO al Allianz-Țiriac Asigurări

Ambele pachete oferă protecţie financiară în cazul decesului, ca urmare a unui accident sau a unei boli, în cazul invalidității permanente provocată de un accident și preiau cheltuielile cu intervențiile medicale survenite în urma unui accident. Sumele asigurate depind de riscuri și pachetul ales. De exemplu, în cazul decesului sau a invalidității permanente ca urmare a unui accident, acestea sunt cuprinse între 20.000 de lei și 40.000 de lei.
Asigurarea este valabilă oriunde în lume şi este emisă în câteva minute, printr-un proces simplu, fără hârtii și o soluție de extragere a datelor, bazată pe OCR-izare. Plata se efectuează într-o tranșă unică, direct prin serviciul de plată disponibil pe website-ul Allianz-Țiriac.
În cazul producerii unui eveniment asigurat, Allianz-Țiriac pune la dispoziția clienților un proces rapid de soluționare, în întregime online, prin intermediul website-ului allianztiriac.ro.
Asigurații au posibilitatea de a-și activa secțiunea dedicată Contul Meu, iar în acest mod au acces la toate informațiile despre produselor lor de asigurare, pot face plăţi, pot notifica daune, îşi pot actualiza datele de contact și au acces la alte informații utile.

Despre Allianz-Țiriac Asigurări

Allianz-Țiriac este parte a grupului german Allianz, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare și asigurări și cel mai valoros brand de asigurări din lume, potrivit Interbrand. În România, compania se bucură de stabilitate financiară și de încrederea clienților de peste 29 de ani.
Rolul nostru este să fim alături de oameni, să le arătăm cum să își gestioneze neprevăzutul din viața lor și să îi îndrumăm, astfel încât să-și poată păstra și îmbunătăți calitatea vieții, a comunităților din care fac parte sau a afacerii.
Responsabilitatea, cooperarea, integritatea și încrederea sunt valorile care ne definesc.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi: anelis.baciu@allianztiriac.ro

 

 

 

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?