Allianz-Ţiriac îi ajută pe proprietarii de locuință să fie mai puțin vulnerabili în fața cutremurului și oferă gratuit asigurarea obligatorie la încheierea poliței facultative

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Allianz-Ţiriac îi ajută pe proprietarii de locuință să fie mai puțin vulnerabili în fața cutremurului și oferă gratuit asigurarea obligatorie la încheierea poliței facultative

Allianz-Ţiriac Asigurări a dat startul unei campanii prin care sprijină proprietarii de locuinţe să-şi protejeze căminele, în fața dezatrelor naturale și nu numai, oferindu-le gratuit asigurarea obligatorie PAD clienţilor care încheie o asigurare facultativă de locuinţă.
Poliţa obligatorie PAD, cu o valabilitate de un an, este oferită gratuit clienţilor care încheie o asigurare de locuinţă facultativă emisă de Allianz-Ţiriac în perioada 1 martie – 14 aprilie 2023. Campania se adresează proprietarilor a căror locuință (imobil de tip A*) nu este încă asigurată la Allianz-Țiriac sau polița de asigurare a locuinței a expirat în urma cu cel puțin 30 de zile.

“România este o țară expusă multor riscuri. Catastrofele naturale sunt cel mai de temut, din cauza impactului distructiv major pe care îl pot avea. Nu le putem prognoza, de multe ori nu le putem preveni, însă le putem limita consecințele și putem deveni mai puțin vulnerabili. Toată lumea trebuie să fie conștientă că asigurările reprezintă un instrument unic și extrem de important prin care oamenii din România – o țară cu expunere ridicată la riscul de cutremur – își pot pune la adăpost locuința și bunurile”, a declarat Aurel Badea, Deputy CEO, responsabil de aria tehnică, Allianz-Țiriac.

Aurel Badea, Deputy CEO

În campanie sunt luate în considerare toate asigurările facultative de locuinţă My Home – distribuite de Allianz-Ţiriac, direct sau prin intermediari, inclusiv polițele emise prin intermediul băncilor partenere. Pentru clienții care optează pentru încheierea asigurării prin intermediul website-ului www.allianztiriac.ro, compania va restitui contravaloarea asigurării obligatorii după achitarea primei.

Prin această campanie, Allianz-Țiriac își propune să contribuie la creșterea protecției în rândul proprietarilor de locuințe din România și le oferă protecție completă pentru căminelor lor.

Ce riscuri acoperă asigurarea facultativă de la Allianz-Țiriac

Prin asigurarea facultativă emisă de Allianz-Țiriac, locuința este asigurată integral, adică la valoarea ei reală, așa cum a fost evaluată în suma asigurată, împotriva unui număr mare de riscuri. Aceasta completează astfel asigurarea obligatorie care oferă protecție doar în cazul riscurilor catastrofale – cutremur, inundații și alunecări de teren – și până la limita de 10.000 de euro, respectiv 20.000 de euro, în funcție de tipul locuinței, indiferent dacă valoarea construcției este mai mare.

Pe lângă locuința propriu-zisă, pot fi asigurate prin polița facultativă și bunurile care se află în aceasta, cum ar fi mobilierul, aparatele electrice/electronice, bunurile casabile, instalațiile interioare ale clădirii, dar și răspunderea civilă față de terțe persoane (de exemplu, față de vecini, vizitatori).

Ofertă de despăgubire în două ore

Accesul la beneficiile asigurării facultative de locuință emise de Allianz-Țiriac este rapid și simplificat, datorită Claims Tracker, un serviciu de soluționare a daunelor unic în piața locală de asigurări. Clienții care notifică daunele online, prin intermediul website-ului Allianz-Țiriac – www.allianztiriac.ro – primesc, în funcție de preferință, prin SMS sau e-mail, un link, care le permite încărcarea documentelor (ex. carte de identitate, schița spatiului) și fotografii ale avariilor din locuință.

În două ore de la încărcarea tuturor documentelor, Allianz-Țiriac transmite confirmarea acoperirii și oferta de despăgubire. În cazul în care oferta de despăgubire este acceptată, printr-un simplu click, Allianz-Țiriac garantează plata despăgubirii în două zile lucrătoare de la primirea acceptului.

Clienții au posibilitatea de a solicita rambursarea cheltuielilor de reparație sau de înlocuire a bunurilor avariate. În baza unui deviz sau a unei facturi de reparație, Allianz-Țiriac va plăti contravaloarea serviciilor prin intermediul Claims Tracker.

Serviciul Claims Tracker nu presupune niciun cost suplimentar și nu necesită nici descărcarea unei aplicații sau crearea unui cont de utilizator.

Anul trecut Allianz-Țiriac a plătit, în baza asigurărilor de locuințe, despăgubiri de peste 44 milioane de lei, în creștere cu 30% față 2021.

Mai multe informații despre beneficiile unei asigurări de locuință și soluțiile pe care le propunem pot fi accesate pe www.allianztiriac.ro sau direct de la partenerii de distribuție Allianz-Țiriac.

*Imobil de tip A – construcția cu structură de rezistență din beton armat, metal ori lemn, sau cu pereți exteriori din piatră, cărămida arsă, lemn, ori din orice alte materiale rezultate în urma unui tratament termic și/sau chimic.

 

Despre Allianz-Țiriac Asigurări

Allianz-Țiriac este parte a grupului german Allianz, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare și asigurări și cel mai valoros brand de asigurări din lume, potrivit Interbrand. În România, compania se bucură de stabilitate financiară și de încrederea clienților de peste 29 de ani.
Rolul nostru este să fim alături de oameni, să le arătăm cum să își gestioneze neprevăzutul din viața lor și să îi îndrumăm, astfel încât să-și poată păstra și îmbunătăți calitatea vieții, a comunităților din care fac parte sau a afacerii.
Responsabilitatea, cooperarea, integritatea și încrederea sunt valorile care ne definesc.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi: anelis.baciu@allianztiriac.ro

 

 

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?