Impreuna pentru susținerea educației financiare!

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Impreuna pentru susținerea educației financiare!

Asociația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton ADAA se alătura Fundatia Dan Voiculescu in demersul de a susține și promova Educația Financiară in scoli!
Conferința WEBDIDACTICA Educational “Educația Financiară in scoli” are ca principala tema una de mare actualitate, respectiv programele de educație financiară pentru copii care sunt primordiale și asta nu doar pentru a-i ajuta să înțeleagă noțiuni și concepte financiare, ci, mai ales, pentru a învăța să le pună în practică.
Educația financiară este esențială pentru copii, deoarece îi ajută să-și dezvolte anumite abilități și aptitudini care, în viitor, îi pot ajuta să devina niște adulți educați financiar, pentru a avea acces la un nivel superior al vieții.
ADAA susține și promovează nevoia de educație financiara prin programul național “Educație financiara pentru creștere economică și dezvoltarea afacerilor” conceput împreuna cu Ziarul News care va debuta in 23 Martie la BNR prin conferința Future Economy -TENDINȚE ECONOMICE 2023
Evenimentul are ca scop facilitarea unui schimb de experiență între specialiști și profesorii din toată țara și promovarea unor bune practici în educaţia financiară.

Obiectivul acestei conferințe este acelea de a valoriza interdisciplinaritatea, în predarea educației financiare și de a prezenta abordări inovative în ceea ce privește activitățile de educație financiară, în scopul obţinerii performanţelor școlare, care permit asigurarea calităţii și inovației în educaţie.

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?