MANPRES a tiparit Catalogul de abonamente de presa pentru companii 2023

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

MANPRES a tiparit Catalogul 2023 – lista de preturi abonamente la ziare si reviste romanesti si internationale

 

MANPRES a tiparit Catalogul MANPRES 2023 – lista de preturi pentru abonamente la ziare si reviste in regim de abonament. Catalogul MANPRES 2023 conţine oferte şi preţuri pentru abonamentele de anul 2023, la ziare şi reviste româneşti şi internaţionale si.se adreseaza companiilor multinationale, ambasadelor, bibliotecilor si institutiilor bugetare. Financial TimesThe Economist sau Ziarul Financiar, cele mai vândute ziare de Manpres in Romania! Prin compania MANPRES puteti comanda peste 7.000 de publicatii din 95 de ţări şi în 52 de limbi, publicatii pe care le poti primi in acceasi zi de aparitie ca-n SUA, Franta, Anglia, Germania, China, Italia prin licenta exclusivă de a tipări detinuta de Manpres. Publicaţiile se livrează în format A3 pe hârtie de imprimantă, printată alb-negru faţă/verso. Publicaţiile sunt replici digitale exacte ale formatelor tipărite, identice din punct de vedere editorial şi grafic.

Mihai Manea, CEO Manpres, despre catalogul pe anul 2023:

„Catalogul MANPRES a ajuns la a 17 editie, ceea ce este foarte important pentru identitatea si brandul MANPRES, al modului de relationare dintre MANPRES si abonatii sai, el devenind astfel cel mai important element de relationare cu abonatii nostri.

 

In catalog gasiti preturile de abonament la peste 1.300 de ziare si reviste romanesti si internationale din domeniile achizitii publice, fiscalitate, economic, financiar, contabil, business juridic, legislativ, resurse umane, medical, auto sau IT”.

Modalităţi de abonare:

Clienţii de pot abona pe site-ul www.manpres.ro, pe mail – office@manpres.ro, la sediul firmei – Piaţa Presei Libere (nr. 1, Parter, Corp C, Cam. 14, Sector 1, Bucureşti) sau la telefon – 0732 409 638

Cum livrează Manpres?

Livrările se fac printr-un sistem de curierat propriu, prin echipajele de monitorizare şi prin agenţii de abonamente. Manpres face ca abonatul să aibă publicaţiile favorite la micul dejun, între orele 6:00-9:00 dimineaţa.

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?