Finanțarea Societăților Comerciale

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Finanțarea Societăților Comerciale

Revista Patronatului Român organizează la Grand Hotel Continental, București, Calea Victoriei 56, în data de 21 octombrie, prima ediție a Conferinței „Finanțarea Societăților Comerciale”.
Evenimentul de business își propune să aducă în fața audienței și a mediului de afaceri în general, mediului antreprenorial în special, o varietate de metode și instrumente de finanțare a afacerilor, atât pentru nevoile curente, cât și pentru investiții, necesarul de finanțare pe termen mediu și lung.
La acest proiect s-au alăturat partenerii instituționali: Bursa de Valori București, Camera de Comerț Româno – Britanică, Camera de Comerț Româno – Olandeză, Camera de Comerț și Industrie Bilaterală România – Portugalia, Professional Women’s Network România, Asociația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton.
Vom aborda în cadrul conferinței teme despre:
– Finanțarea societăților comerciale prin mecanismele pieței de capital;
– Ce este, cui se adresează un fond de Venture Capital și cum funcționează parteneriatul cu un astfel de fond;
– Surse de finanțare puse pe piață de IFN-uri și fintech-uri;
– Perspective ale investițiilor cu sprijin din fonduri publice 2021-2027;
– Afacerile de familie, ESG și piața de capital;
– Garanții pentru creditare, indicatori financiari pentru analiza oportunitatea accesării surselor de finanțare și analiza bonității;
– Beneficii și riscuri legale ale finanțării businessului prin mecanismele pieței de capital.
Evenimentul are o secțiune dedicată exclusiv dezbaterilor, Q&A.

Realizată cu sprijinul partenerilor: NAI România, ADREM, Romgaz, Dynamic Business Connections și a parteneri media: Revista Capital, Financial Intelligence, Club Antreprenor, infofinanciar.ro, Revista Cariere, Ziarul News, Conferință „Finanțarea Societăților Comerciale” prezintă un interes deosebit pentru:
– Diverse categorii profesionale interesate de cunoașterea / aplicarea mecanismelor de finanțare a societăților comerciale;
– Compani mari și medii, potențiali candidați pentru listare pe piața de capital;
– Antreprenori medii și mici care doresc să se familiarizeze cu diverse mecanisme și surse de finanțare a societăților comerciale;
– Start-up-uri care doresc să-și creioneze o strategie de dezvoltare.
Detalii și înscrieri: https://revistapatronatuluiroman.ro/conferință-finanțarea-societăților-comerciale/

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?