Conferința “The Text Step:Digitalizare&Cybersecurity în serviciile financiare”

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Oxygen Events organizează live online pe Zoom, joi 20 octombriede la 9.30 la 13.30,        

                                                   Conferința The Text Step:Digitalizare&Cybersecurity în serviciile financiare”

 

Organizată în luna Securității cibernetice, cu sprijinul Băncii Transilvania, Transfond, Fondul Român de Contragarantare, ARB, Institutului de Cercetări Europene,

Universității Babeș-Bolyai, FSEGA, invitații Oxygen Events  vin cu informații de care sigur este nevoie în activitatea tuturor. Informații noi, la zi, necesare activității

profesionale și de timp liber.

Digitalizarea este normalitatea și este nevoie și de securizarea rețelelor și a

informațiilor. Serviciile financiar- bancare trebuie să se redefinească permanent ajustându-și serviciile oferite în pas cu noul profil al clienților, consumatori de tehnlogie. Cine va știi să reactioneze prompt la modul în care se redefinesc nevoile, va ieși câștigător.

Sesiunea 1Banking for a new era

moderator Adrian Locusteanu, Head of Demand la THOUGHTWORKS, va analiza împreună cu invitații diversele aspectele ale noii normalități din ecosistemul financiar cât și ale educației financiare ce nu mai poate fi separată de competențele digitale căci apar noile tehnologii cu alt tip de nevoi educaționale.

 

Într-o lume conectată digital, politicile de diminuare a riscurilor trebuie

armonizate astfel încât răspunsul managementului în fața crizelor să fie unitar. Fie că este despre activitatea profesională, de profilul și postările pe rețelele sociale sau

navigarea pe internet, trebuie să fim pregătiți să ne  protejăm. Specialiștii în

Cybersecurity vor fi aici și vor prezenta tendințe în Cybersecurity și modalități de

recunoaștere a riscurilor pentru a preveni pierderile și astfel să fim cu un pas înaintea atacatorilor și să ne protejăm de dușmanul invizibil.

Sesiunea 2A new risk landscape

moderator Mircea Constantin Scheau, cercetător asociat, Institutului de Cercetări Europene, Universitatea Babeș-Bolyai, într-o discuție dinamică cu profesioniștii.

Literatura de specialitate în securitatea cibernetică ne spune un lucru sigur, omul este cea mai slabă verigă. Nu trebuie să ne mire că atacurile de tip social engineering (care folosesc omul ca și vector de penetrare – phishing, baiting, malware, pretexting, quid pro quo, etc.) sunt cele mai utilizate, ele sunt cele cu rata de succes cea mai mare.

Educarea noastră despre aceste tipuri de atacuri este esențială. Cum pregătim

organizația să răspundă unei posibile crize cibernetice? Cum putem fi cu un pas înaintea atacatorilor? Suntem pregătiți?

Conectați vă și veți afla de la specialiști!

 

Inregistrare: http://conferinte.oxygen-events.ro/eveniment-in-desfasurare/

După înregistrare veți primi linkul de conectare la eveniment.

Oxygen Events

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?