AUTO BIG – ghid de achiziție a unei mașini pe bază de comandă

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

AUTO BIG – ghid de achiziție a unei mașini pe bază de comandă

Achiziția unei mașini pe bază de comandă presupune un întreg șir de etape ce trebuie avute în vedere pentru a realiza cea mai bună investiție, într-o piață saturată a mașinilor second hand, care promite o varietate largă de modele și numerosi dealeri auto. Pentru a evita anumite neplăceri în procesul de achiziție a unei mașini, Echipa Auto Big a întocmit un scurt ghid de achiziție unde clienții pot găsi, concret, aspecte ce trebuie avute în vedere atunci când doresc să achiziționeze o mașină pe bază de comandă.

Serviciile integrate oferite de Auto Big presupun:  consiliere achiziție, studiu de piață elaborat temeinic, pe baza cerințelor clientului, examinare auto și transport în țară, întocmirea tuturor documentelor, înmatricularea și, eventual, finanțare și, nu în ultimul rând, garanția de dealer. Practic, Auto Big funcționeaza ca un manager de proiect, calat pe rezultate, timp scurt de execuție și o eficiență sporită a actului de management.

  1. Consultant profesionist

Clientul este întotdeauna în centrul atenției, dorințele, nevoile și cerințele sale fiind esențiale pentru echipă. Fie că e vorba de lucruri de bază referitoare la motorizare, combustibil sau caroserie, de dotări care să îi aducă un nivel de confort sporit sau forme de finanțare care să ii permită o mai bună gestionare a resurselor, consultantul trebuie să ofere suport, un dialog deschis și o experiență de client unică.

  1. Studiu de piață bazat pe cerințele clientului

Pentru a satisface și cele mai pretențioase cerințe, echipa Auto Big va realiza studiul pieței auto la nivel european. Astfel, profesioniștii pot identifica ofertele cele mai avantajoase și pot oferi o părere avizată asupra modelului auto pe care clientul îl caută, iar acesta din urma va putea identifica autoturismul care corespunde cerințelor tehnice, estetice și de buget dorite.

  1. Examinarea auto și transportul în România

Odată identificată mașina, echipa se va deplasa în străinatate și va examina autoturismul, din punct de vedere tehnic și estetic. Clientul va fi informat continuu, va primi fotografii cu fiecare unghi exterior și interior și va prezenta starea reală a mașinii: zgârieturi, eventuale daune sau informații de la fața locului. Informarea clientului se va desfăsura online și la telefon, acesta economisind astfel timp și resurse, iar achiziția se face într-un mod transparent.

  1. Înmatricularea auto și furnizarea garanției de dealer

Odată ajuns autoturismul în România, echipa Auto Big se ocupă de înmatricularea acesteia și de furnizarea garanției de dealer. Dacă clientul dorește finanțare, aceeași echipă se poate ocupa de elaborarea dosarului indiferent de categoria în care se încadrează clientul: persoană juridică, persoană fizică autorizată sau persoană fizică.

  1. Recomandări finale

Faceţi-vă timp înainte de a alege şi a lua decizia finală! O maşină este o investiţie serioasă, aşa că acordaţi atenţie instinctului vostru, deoarece chilipirurile deseori ascund în spatele lor alte intenţii. Alegeţi să colaboraţi cu Echipa Auto Big, un dealer autorizat ce deţine un parc auto online, două sedii fizice (București și Iași),   în care se găsesc autoturisme de cea mai bună calitate. Dacă vreţi să intraţi în posesia unei maşini pe bază de comandă, Auto Big este dealerul expert de care aveţi nevoie. Echipa sa de consultanți experimentați, tehnicieni și pasionați ai industriei auto vă va îndeplini cerințele pentru a intra cât mai repede în posesia mașinii pe care v-o doriți. De asemenea, apelând la acest dealer autorizat veţi avea parte de o serie de avantaje interesante. Este vorba de garanţia de dealer, posibilitatea de a intocmi dosarul de finantare, maşină cu km garantaţi 100%, seriozitate si profesionalism garantat!

Tot ce va rămâne este doar să bagați cheia în contact si să vă bucurați de achiziția făcută!

 

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?