Academia de Studii Economice din București, liderul învățământului economic și de administrație publică din România

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Academia de Studii Economice din București, liderul învățământului economic și de administrație publică din România

Academia de Studii Economice din București se situează, pentru a patra oară consecutiv, pe locul I în România, conform prestigiosului Times Higher Education World University Rankings, ediția 2023, și este singura universitate din țară care se află, pentru al doilea an consecutiv, în top 600 la nivel mondial.
Academia de Studii Economice din București, liderul învățământului economic și de administrație publică din România, este cotată pentru a patra oară consecutiv drept cea mai bună universitate din România, conform ediției 2023 a prestigiosului clasament Times Higher Education World University Rankings, apărută în data de 12 octombrie a.c.
Academia de Studii Economice din București este, pentru al doilea an consecutiv, prima și, deocamdată, singura universitate din România, cotată în primele 600 dintre cele 1799 de universități din lume evaluate în această ediție. ASE se poziționează și pe locul 48 la citări, la nivel mondial.
ASE își continuă, astfel, parcursul ascendent în rankingul academic Times Higher Education World University Rankings 2023 (THE WUR), performanță care onorează comunitatea sa academică. Rezultatele internaționale ale ASE sunt obținute prin eforturile notabile ale tuturor membrilor comunității academice.
Realizat de revista britanică Times Higher Education (THE) începând cu 2004, prestigiosul ranking se concentrează pe excelența cercetării la scară globală, evaluând universităţile sub aspectul urmăririi a 13 indicatori de performanță, grupați în patru domenii: activitatea de predare, activitatea de cercetare, transferul de cunoștințe către mediul socioeconomic și perspectiva internațională.
Times Higher Education World University Rankings 2023 reunește 1799 de universități din 104 țări, clasamentul fiind deschis de prestigioasele University of Oxford, Harvard University, University of Cambridge și Stanford University.

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?