Ioana Arsenie- Trusted Advisor lansează Programul “De la Contabil la CFO”

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

În contextul actual este nevoie de implicarea profesioniștilor din domeniul financiar-contabilla un nivel superior, cu instrumente adaptate și abordare orientată spre business.
« Observăm fenomenul de comoditizarea profesiei contabile și considerăm că profesioniștii contabili merită mai mult respect și își pot câștiga poziționa mai bine oferta, adăugând servicii cu valoare adaugată mai mare în portofoliul lor » – Ioana Arsenie, strateg financiar, FCCA.
Programul nostru este dedicat profesioniștilor din domeniul financiar și își propune mentorat și training de la rolul de Contabil la cel de Manager Financiar și ulterior Financial Business Partner sau Strateg Financiar.


Este unicul program de acest tip din România, pragmatic, facilitat de Ioana Arsenie – expert cu peste 20 ani în roluri de top, membru în board și autor a numeroase studii, analize și opinii dedicate în principal IMM-urilor, în slujba cărora activează prin propriul cabinet de consultanță din 2015.Oferim o abordare de învățare experiențială, având structura realizată din experiența unui om de finance care s-a dezvoltat etapă cu etapă, nu în câțiva ani, ci în diverse etape ale ciclurilor economice și în medii culturale și de business variate.
În cadrul programului beneficiarii vor primi:
-training și mentorat (4 sesiuni de grup a 3 ore), intercalate cu teme și aplicații personalizate
-facilitare diagnoză și planificare carieră (profil și întâlnire cu HR/coach)
-interacțiuni și schimb de experiență cu personalități din finance cu expertiză variată așa încât să fie cat mai ușor de integrat în bagajul propriu al participanților arii de business și finanțe complementare.
-la final, festivitatea de absolvire.
Ioana Arsenie, strateg financiar și fondatoarea Trusted Advisor facilitează acest program în care participanții beneficiază și de o întalnire 1:1 pentru calibrarea planului de carieră.
Locurile sunt limitate (8-10 persoane) și sunt în curs de ocupare pentru prima sesiune, desfășurată în perioada 17 octombrie – 30 noiembrie. Înscrierile pentru editia a 2-a, din ianuarie, sunt de asemenea deschise.
« Observăm interes pentru acest produs și de aceea gândim o structură de a extinde propunerea noastră după absolvirea programului De la Contabil la CFO și integrarea participanților în comunitatea Trusted CFO, în care să facilităm dezvoltarea și colaborarea. Oamenii au nevoie de interacțiuni, vor să progreseze rapid, să creeze relații și să simtă împlinirea dată de dezvoltarea în carieră, să își lărgească orizontul, să afle care sunt cele mai noi și bune practici și cum pot să fie mai buni, mai relevanți, în companiile în care activează. Ne bucurăm să vedem antreprenori care decid să investească în oamenii-cheie din afacerile lor și înțeleg că astfel beneficiile vin în companie și ei vor putea să delege mai mult și să câștige timp pentru dezvoltarea afacerilor. » spune Ioana Arsenie.

Detalii și înscrieri: www.ioanaarsenie.ro/evenimente/

 

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?