Programul de mentorat pentru Femei în Consilii de Administrație creat de PWN România trece în etapa de program

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Programul de mentorat pentru Femei în Consilii de Administrație
creat de PWN România trece în etapa de program

Echipa pilonului dedicat femeilor în Consilii de Administrație (CA) din cadrul Professional Women’s Network România nu a stat prea mult în vacanță anul acesta. Din contră, încurajată de experiența și succesul programului pilot de mentorat pentru femei în CA, a construit un program complet de Mentorat dedicat acestui pilon, care vine să completeze experiența oferită de Women on Boards Academy.
”Pilonul dedicat femeilor în Consilii de Administrație a ajuns la o nouă etapă de maturitate, în care pe lângă programul său de bază – Women on Boards Academy – a creat programe complementare, care să desăvârșească experiența de perfecționare și dezvoltare profesională a membrelor PWN România care sunt interesate de acest pilon. Programul de mentorat a plecat de la un proiect pilot și avem încredere că va crește într-un vector important pentru asociație și pentru membrele noastre.” – Ileana Botez, președinte PWN România.

Ileana Botez, președinte PWN România

Astfel, din noiembrie până în iunie, anul viitor, acest program va veni în sprijinul membrelor PWN care au o cariera în business, care doresc să înțeleagă mai bine rolul și responsabilitățile care le revin membrilor în CA, care doresc să facă parte din acestea și care doresc să avanseze în carieră în viitorul apropiat.
„Continuarea pilotului în format de program a venit firesc, ca urmare a atractivității și unicității sale în peisajul românesc de business, precum și a rezultatelor și a aprecierilor pozitive pe care le-am obținut în ediția anterioară. Avem încredere că pe măsură ce vom acumula tot mai multă experiență, iar comunitatea acestui program va crește, el va deveni un instrument important în dezvoltarea profesională a femeilor care doresc să ajungă în poziții de leadership.” – Violeta Ciurel, vicepreședinte PWN România.

Violeta Ciurel, vicepreședinte PWN România

Mentorii care vor contribui la acest program sunt membri în CA și executivi din diverse companii din România și din străinătate, acoperind diverse domenii de activitate; ei au acceptat cu multă generozitate să susțină programul nostru și să ofere din timpul lor. Așadar, participantele vor beneficia de cunoștințele și experiența locală și internațională, leadership-ul și experiența de business a unor personalități valoroase și recunoscute.
Înscrierea în program se va face pe baza unei scrisori de motivare a înscrierii, însoțită de un CV. Aceasta se poate realiza până în data de 20 octombrie a.c., la adresa de email office@pwnromania.net în atenția dnei Violeta Ciurel, Vicepreședinte Femei în Consilii de Administrație sau violeta.ciurel@gmail.com.

PWN România este o asociație non-guvernamentală, non-profit, bazată pe voluntariat, a cărei misiune este sprijinirea ascensiunii femeilor în poziții de leadership în vederea accelerării echilibrului de gen în structurile de conducere. Comunitatea PWN România reunește aproximativ 200 de femei aflate în poziții de management sau antreprenoare în peste 20 de industrii.
Printre obiectivele PWN România se regăsesc dezvoltarea potențialului profesional al femeilor, susținerea antreprenoarelor și a aspirantelor către antreprenoriat și împuternicirea economică a femeilor, egalitatea de șanse și diversitatea în structurile de conducere ale companiilor.
Principalele programe ale PWN România includ un program de Mentorat dedicat femeilor la începutul carierei sau in poziții de mid-management, unul de Antreprenoriat, cu programul de educație antreprenoriala „Trusa de Instrumente pentru Antreprenoare” şi un program denumit „Femei în Consilii de Administrație”, ce a dezvoltat „Academia Women on Boards” și „Laboratorul de Competente pentru membre in Consilii de Administrație” – programe unice care oferă femeilor de carieră o pregătire structurată pentru accesarea unei poziții în consiliile de administrație.
Înființată în 2011, PWN România este parte a PWN Global, o rețea în care se dezvoltă în ritm alert, depășind peste 3.500 de membre și voluntari în peste 30 de orașe din lume.
Mai multe detalii sunt disponibile pe http://pwnromania.net/, https://www.facebook.com/PWNRomania/ și https://www.linkedin.com/company/pwn-romania/

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?