Ceremonii de deschidere a anului universitar 2022-2023 în instituţiile militare de învăţământ superior

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Ceremonii de deschidere a anului universitar 2022-2023 în instituţiile militare de învăţământ superior

 

Luni, 3 octombrie, în instituţiile militare de învăţământ superior vor avea loc festivităţi de deschidere a anului universitar 2022-2023.
Ministrul apărării naționale, Vasile Dîncu, va participa, începând cu ora 9.00, la ceremonia Institutului Medico-Militar, care va avea loc la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București.
Activitățile organizate cu prilejul deschiderii anului universitar în instituțiile militare de învățământ sunt programate după cum urmează:

– Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” din București, începând cu ora 9.00. Instituția de învățământ numără 1093 de studenţi, dintre care 252 în anul I. Persoană de contact pentru detalii suplimentare: locotenent-colonel Raluca Dima, telefon 0723.162.897.
– Universitatea Naţională de Apărare „Carol I” din Bucureşti, începând cu ora 9.00. Din cei 905 de studenţi la cele trei cicluri universitare – licență, masterat și doctorat, 283 sunt în anul I. Persoană de contact pentru detalii suplimentare: maior Cristina Barna, tel. 021.319.48.80, interior 310, email: public@unap.ro.
– Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă” din Braşov, începând cu ora 9.00. Academia are 435 de studenţi, dintre care 143 în anul I. Persoană de contact pentru detalii suplimentare: locotenent-colonel Alexandru Roman, tel. 0743.184.072.
– Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, începând cu ora cu ora 9.00. Totalul numărului de studenţi este de 971, dintre care 310 sunt în anul I. Persoană de contact pentru detalii suplimentare: locotenent-colonel Daniel Dorobanțu, tel. 0740.911958.
– Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, din Constanța, începând cu ora 9.00. Dintre cei 397 studenţi militari, 92 sunt în anul I. Persoană de contact pentru detalii suplimentare: locotenent Adina Bocai, tel. 0744.362.859.
– Institutul Medico-Militar din Bucureşti, la sediul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, începând cu ora 9.00. Numărul total de studenţi este de 335, dintre care 67 sunt în anul I. Persoană de contact pentru detalii suplimentare: căpitan Nicolae-Cătălin Moldoveanu, tel. 0774.949.209.
De asemenea, ceremonii de deschidere a anului de învățământ vor avea loc în instituţiile de formare continuă nonuniversitară militară – Şcoala de instruire interarme a forţelor terestre „Mihai Viteazul” din Piteşti, Şcoala de instruire interarme a forţelor aeriene „Aurel Vlaicu” din Boboc, Şcoala de instruire a forţelor navale „Viceamiral Constantin Bălescu” din Mangalia, Şcoala de instruire a forţelor pentru operaţii speciale „Burebista” din Vlădeni, Școala de instruire pentru comunicaţii, tehnologia informaţiei şi apărare cibernetică din Sibiu şi Şcoala de instruire pentru logistică „General-maior Constantin Constantiniu” din Chitila.

 

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?