Future Economy Gala: Parlamentul României, 9 noiembrie, orele 18:30

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Future Economy Gala: Parlamentul României, 9 noiembrie, orele 18:30

Ziarul News în parteneriat cu ADAA, își propune ca prin acest eveniment să sprijine mediul de afaceri românesc prin publicarea modelelor de succes din antreprenoriatul autohton. În contextul macroeconomic actual, ce rezonează cu alternanța perioadei de creștere economică și a celor de criză, urmată de recesiune, este important să susținem afacerile mici și mijlocii, acestea fiind motorul economiei românești.

Să celebrăm împreună business-ul românesc.
Să premiem afacerile remarcabile care contribuie la PIB-ul României.

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

6 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?