Raiffeisen Bank pune la dispoziția clienților care au credite garantate cu ipoteca un formular online, prin care pot solicita documente legate de împrumut

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Raiffeisen Bank pune la dispoziția clienților care au credite garantate cu ipoteca un formular online, prin care pot solicita documente legate de împrumut

 

Raiffeisen Bank oferă clienților săi care dețin credite garantate cu ipotecă un formular dedicat pentru obținerea de documente în legatura cu derularea acestora. Astfel, clienții pot obține, simplu si fără a se deplasa la bancă, anumite tipuri de acorduri: inchiriere imobil ipotecat, comodat, înstrăinare imobil ipotecat etc.

Solicitarile pot fi transmise direct pe site-ul băncii la Secțiunea Persoane Fizice / În sprijinul tau/Solicitare acorduri privind creditele în derulare (Solicitare acorduri privind creditele in derulare (raiffeisen.ro).
Clienții trebuie sa îndeplinească următoarele condiții pentru a li se procesa formularul: sa fie titularii creditului pentru care se solicita acord sau aviz, datele introduse în formular să fie cele declarate în relația cu banca și să fie conforme cu actul de identitate. În cazul în care datele clienților nu sunt actualizate în sistemele băncii, pot fi actualizate online, în aplicația Smart Mobile.
Banca va emite documentul solicitat, după finalizarea verificarilor interne, în format electronic la adresa de e-mail pe care clientul o are declarată în sistemul informatic al băncii.

Raiffeisen Bank este o bancă universală aflată în top 5 in România, care deservește 2,28 milioane de clienți, persoane fizice și juridice. Banca are peste 4.700 de angajați, circa 300 de agenții în toată țara, 1.131 de ATM-uri și MFM-uri, o rețea de aproape 28.000 de POS-uri.

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?