PMI Romania Chapter aniversează 20 de ani de activitate

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

PMI Romania Chapter aniversează 20 de ani de activitate

Project Management Institute Romania (PMI Romania Chapter), parte a celei mai importante asociații profesionale pentru managementul proiectelor la nivel global, aniversează 20 de ani de activitate în România. În mod colectiv, acești profesioniști promovează managementul de proiect și profesia de manager de proiect în toate sectoarele economiei, în mediul de afaceri și mediul academic, prin crearea unui nivel profesional de cunoaștere și aplicare a metodelor și metodologiilor specifice pentru obținerea de rezultate benefice atât pentru afaceri, cât și pentru comunitate și societatea civilă.
Conferința aniversară cu tema “I am Romanian PM” va avea loc la București, în data de 30 septembrie 2022, la Hotelul Novotel și reunește reprezentanți din sfera guvernamentală alături de cei din mediul academic și privat, în cadrul unor discuții aplicate despre importanța managementului de proiect ca profesie și ca metodă pentru implementarea proiectelor în România, cât și despre cultura de manager de proiect, acceptare, aplicare și învățare continuă.
Cristian Borozan, Președinte PMI Romania Chapter, a declarat: ”Managementul de proiect joacă un rol din ce în ce mai important în economiile și comunitățile noastre și ne permite să modelăm un viitor mai bun și mai durabil. Fără manager de proiect, echipele și beneficiarii sunt expuși unui management haotic cu obiective neclare, lipsă de resurse, planificare nerealistă, risc ridicat, livrabile ale proiectelor de calitate îndoielnică. Managementul de proiect, adesea, pune laolaltă oameni cu talente diferite, formează echipe performante, motivate, care cred în realizarea proiectelor, înteleg că munca lor este apreciată și contează, astfel încât vor face tot posibilul să livreze valoare adăugată sporită”.
PMI Romania Chapter este o organizație subsidiară a PMI și are ca scop pregătirea organizațiilor și a oamenilor pentru a lucra mai inteligent într-o lume dinamică și în continuă schimbare, aplicând principii de project management.
“Managementul proiectelor este important pentru alinierea strategică, asigurarea leadership-ului, planificarea acțiunilor și, nu în ultimul rând, supravegherea continuă și împărtășirea bunelor practici. Ca urmare, îi invităm pe toți cei care au contribuit la dezvoltatea acestei comunități să participe la evenimentul nostru aniversar, unde vom pune în lumină proiecte cu impact național, care contribuie la o dezvoltare susținută a economiei românești și a mediului social”, a concluzionat Președintele PMI Romania Chapter.
PMI este reprezentat în întreaga lume prin filiale locale conduse de voluntari și este un hub pentru managementul proiectelor.
Prin colaborare, educație și cercetare la nivel global, PMI reunește peste trei milioane de profesioniști din întreaga lume, pregătindu-i pentru “project economy”: economia centrată pe proiecte. Project Management Institute (PMI) are mai mult de 300 de comunități locale în 214 țări și teritorii din lume, 650.000 membri și 14.000 voluntari.

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?